Thuiswerk Toegestuurd

folders-vouwenOp de website van Thuiswerk Toegestuurd staat weinig informatie vermeld. Je komt meteen op een inschrijfformulier terecht waarop je kunt aanvinken in welke vormen van thuiswerken je geïnteresseerd bent.

Doordat je kunt kiezen uit allemaal soorten populair thuiswerk (productiewerk, stickeren, inpakwerk, sorteerwerk) wekt Thuiswerk Toegestuurd de indruk dat er veel openstaande vacatures zijn op dit gebied. Helaas zijn dat soort vacatures in de praktijk erg schaars en zijn dit soort websites er over het algemeen op uit om geld te verdienen zonder daadwerkelijk het soort thuiswerk aan te bieden dat zij beloven.

 

Opvallende zaken

Inschrijving bij de Kamer van Koophandel
Op de website staat geen KvK-nummer vermeld. Het is voor bedrijven verplicht om een KvK-nummer te vermelden op hun website.

Privacy Statement
Bij inschrijving voor de nieuwsbrief van ThuiswerkToegestuurd dien je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement. Veel mensen vinken dit hokje gewoon aan zonder daadwerkelijk de tekst door te lezen, maar wanneer je naar de tekst kijkt valt het volgende op:

“De Client die bij ThuiswerkToegestuurd is ingeschreven, gaat akkoord met het versturen van commerciële e-mails aan zijn/haar e-mailadres.”

Wanneer je je aanmeldt ontvang je dus ook comerciële aanbiedingen van adverteerders in je mailbox. Thuiswerk Toegestuurd verdient geld wanneer jij ingaat op zo’n commerciële aanbieding.

 

Onze ervaringen

Om te kijken of Thuiswerk Toegestuurd ook daadwerkelijk het leuke thuiswerk aanbiedt waarmee op de website wordt geadverteerd hebben wij ons ingeschreven. Hieronder vind je een overzicht van de e-mails die we de afgelopen maanden hebben ontvangen:

 • Een advertentie voor een lening
 • Een advertentie van Essent
 • Reclame voor een lingerieset
 • Reclame voor een opstal-/inboedel-/aansprakelijkheidsverzekering
 • Reclame voor de Postcode Loterij
 • Reclame voor het afsluiten van een mobiel abonnement

In al die maanden is er geen enkele aanbieding van thuiswerk verzonden.

 

Conclusie

Thuiswerk Toegestuurd biedt geen thuiswerk aan. De website is erop gericht om zoveel mogelijk mensen zich te laten inschrijven voor de nieuwsbrief. Vervolgens worden die mensen met misleidende e-mails lekker gemaakt om in te gaan op commerciële aanbiedingen. De enige die hiermee geld verdient is Thuiswerk Toegestuurd zelf.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

40 Comments

 1. Bedank voor deze duidelijke waarschuwing,heb me zojuist in geschreven maar zal me direct ook weer uitschrijven.Ik wil zelf verdienen en niet een ander laten profiteren.

 2. Bedankt voor deze waarschuwing. Ik heb het mailtje voor de bevestiging van mijn e-mailadres niet beantwoord. (3x een herinnering ontvangen om dit als nog te doen)
  Er wordt op hun site maar weinig gegevens verstrekt.

 3. Wat slecht! Ik heb mij ook aangemeld en was bang dat ik iets fouts had aangevinkt. Maar nu zie ik dat ze iedereen gewoon reclame sturen en geen thuiswerk! Direct-thuiswerk heeft voor mij compleet afgedaan. Lekker geld verdienen over de rug van een ander en thuiswerk aanbieden: ho maar!

  En maar gratis rommel naar je mailbox sturen. Terwijl je daar tegenwoordig voor betaald kunt worden. Google maar eens op “reclamemails”. Nee, thuiswerk hebben ze niet daar bij thuiswerk-toegestuurd.

 4. Ik heb mij ingeschreven voor deze site en moest mijn email bevestigen met “ja dit adres klopt”. Sindsdien heb ik niks meer gehoord.
  Ik krijg overigens ook geen reclame binnen.

  Kortom…. weer zo’n nepper

 5. Gerard, kijk eens in je spambox. Geheid dat je daar allerlei troep van thuiswerk-toegestuurd vindt. 😛

 6. Beste,

  Hoe schrijf ik me nu weer uit? elke maand €14,50 betalen en niets verdienen???
  alvast bedankt en hoe stom kon ik zijn.

  gr carin

 7. Op hun website staan geen adresgegevens vermeld. Tenminste, ik kon ze niet vinden. Stuur ze een mail dat je je abonnement per direct stop wilt zetten (gewoon voor de vorm, want volgens mij lezen ze hun mail niet) en geef aan je bank door dat je automatische incasso’s van thuiswerk-toegestuurd stop wilt zetten. Ik heb geen reactie op mijn opzegmail ontvangen, maar ben er nu wel vanaf. 🙂

 8. Goeden avond allemaal,Go, wat ben ik blij dat ik dit allemaal heb gelezen,
  ben het met jullie allemaal VOLKOMEN eens!!,heb HIER GEEN WOORDEN VOOR.!!
  De mensen willen en moeten soms werken,maar GEEF dan ook werk wat betrouwbaar is. en GEEN OPLICHTERY.!!!.ppfft…mensen, wens jullie veel succes verder met het zoeken van werk.!!.
  groetjes van Mar.

 9. Ik had mij ook inderdaad ingeschreven bij deze site. Maar, kreeg al totaal geen bevestiging van inschrijving zodat ik kan/kon reageren op eventuele vacatures.
  Hierop heb ik ze een e-mail gestuurd waar al totaal niet op wordt gereageerd.
  Nu ik dit heb gelezen weet ik genoeg bedankt voor de info…

 10. Hoi, hoezo moeten jullie 14,50 euro per maand betalen ? Op hun site staat GRATIS, VRIJBLIJVEND en ZONDER VERPLICHTINGEN. Heb ik iets gemist ?

  • Bij Thuiswerk-Toegestuurd hoef je inderdaad geen geld te betalen. Direct-Thuiswerk is het bedrijf dat € 14,50 voor haar diensten vraagt.

   Maar ook al is Thuiswerk-Toegestuurd gratis, helaas krijg je alleen maar reclame toegezonden en geen echt thuiswerk. Men hoopt bij Thuiswerk-Toegestuurd natuurlijk dat je ingaat op die reclame. Zo verdienen zij geld.

    • Geen enkele! Je kan beter een gewone baan zoeken. Heb zo’n €180 voor de katse kut uitgegeven. Fijn met een ww uitkering:-(

     • Dat is wel leuk bedacht Marije maar je moet dan wel een baan kunnen vinden.Ik ben al 4 jaar opzoek naar een baan en in de crisistijd is dat niet zo makkelijk hoor.

    • (inpak) thuiswerk zijn geen betrouwbare organisaties.

     Maar er bestaan wel betrouwbare enquetes invullen, artikelen schrijven etc. werk!
     Ook in de 18+ werk (mocht je dat willen doen), zijn er betrouwbare links.

     Alleen productie werk – VERGEET HET MAAR.

 11. PFFEEEEWWWW… Net op tijd bedacht ik me: Eeeeeeerst google raadplegen, daarna pas inschrijven! Thanx allemaal, voor de waarschuwing!
  en sterkte met het vinden van een betrouwbare aanbieder van Thuiswerk… ( Als die bestaan)

  Reclame stickers op je auto schijnt wel aardig te zijn voor een zakcentje, maae ook daar opletten.. Oplichters zijn overal!!

 12. snipverdikkeme, heb net de bevestigingsmail geantwoord.
  Heb dus nu ook direct opnieuw geantwoord mijn mailadres per direct te verwijderen. heb geen zin om al die troep te ontvangen in mijn mailbox.
  Waar kan ik betrouwbaar thuiswerk doen?

 13. na aanmelding bij thuiswerken toegestuurd, word ik wekelijks gebombardeerd met mailtjes met aanbiedingen van allerhande organisaties, maar GEEN thuiswerk.
  Heb reeds diverse malen gemaild met het verzoek mijn inschrijving te verwijderen, waarop ik echter tot op heden geen reactie heb gehad. Heel frustrerend en misleidend.

 14. Ook ik wilde me inschrijven, maar mijn vriend zei ga die naam eerst eens googelen, heel goed van hem dus……

  maar wie heeft er positieve ervaring met thuiswerk en kan mij een tip geven?

 15. Ik heb de Bijverdienste Gids besteld en heb er 22,50 voor betaald aan die oplichters .
  Hoe kan ik mijn geld terug krijgen!
  Wie heeft hier ervaring mee?

  • Kun je naar fluiten helaas.
   Gewoon je les geleerd:
   NOOOOIT iets betalen !
   Geen abonnementen, geen sms/nr bellen of akkoord in gaan, geen pakket/gids nemen!

   “werk zoeken” hoort toch gratis te zijn? – JA !
   Hou dat in je achterhoofd en je trapt er nooit meer in. 🙂

 16. geachte dames en heren

  ik wil vanaf heden geen thuiswerk reclame toegestuurd

  krijgen ik had gevraagd om geschenken in te pakken

  kreeg ik tot mijn verbazing reclame over weekeindaanbiedingen

  ik wilde geld bijverdienen …en niet UITGEVEN…

  ik hoop u hiermede voldoende te hebben geinformeerd..

  mvgr.rudy trompetter

 17. Ik wil graag thuiswerk, kom ik op deze site en klik betrouwbare thuiswerk sites aan en bij thuiswerk.nl moet je dus ook €9.90 per maand of €24.?? per kwartaal betalen, het is toch niet normaal dat je voor thuiswerk moet betalen?? dat hoeft toch ook niet bij een uitzendburo??

 18. ik zoek naar betrouwbaar thuiswerk op de computer helaas zin er weinige goede sites ik wil eerst zeker weten met aanmelden ik wil niet betalen ik krijg email maar sommige komen in de map ongewenste berichten du reageer ik hier niet op stuur mij een betrouwbare site.

 19. Ben ik ff blij dat ik dit eerst gelezen heb. Ik had het formulier al ingevuld en stond op punt het te verzenden. 🙂

 20. Jammer dat ik het over het hoofd heb gezien!
  Ik heb me zojuist aangemeld daar en lees nu dit… 🙁
  Na lang zoeken dacht ik eindelijk een goede thuiswerk site te hebben ..zag er veelbelovend ui iniedergeval..
  MAAR….
  De aanmelding was ook heel apart..
  Normaal heb je een accepteer knop om akkoord te gaan..nou moest ik naar mijn Email en daaruit een email terug sturen: ‘JA mijn adres klopt’
  Verder kon ik na mijn reactie email terug ook niet terugkomen op de thuiswerk site (heel raar!)

  Heeft dit enige gevolgen?? Help?!
  (Ik heb inmiddels een afmeldingsmail gestuurd!)

  • Marissa, er zijn op dit moment twee keurmerken in de omloop. Het tweede keurmerk thuiswerk lijkt te zijn opgezet door iemand die niet voor het eerste keurmerk in aanmerking kwam. Overigens zijn beide keurmerken geen goede leidraad als je op zoek bent naar thuiswerk.

   Op onze website vind je een artikel over de zin en onzin van een thuiswerk keurmerk:
   Lees ook http://www.thuiswerk.com/keurmerk.php

 21. Hallo allemaal,

  Bij Google had ik “thuiswerk zonder betalen” ingetypt en kwam op Thuiswerk-Toegestuurd.nl terecht.
  Ik heb door argwaan van vele oplichterij deze naam gegoogeld en kwam hier terecht.
  Nou is het zo dat helemaal bovenaan staat dat zij geen KvK nummer hebben, maar deze staat omschreven in het algemene regelement en daar lees ik ook dat de Client geen vergoeding schuldig is aan Thuiswerk-Toegestuurd.
  Erg verwarrend gezien ik hier lees dat er wel om geld wordt gevraagd, maar jullie hebben het dan ook over thuiswerkbank, is thuiswerkbank en thuiswerk-toegestuurd dan het zelfde?

  Groetjes Dominique

 22. Het artikel begint met ‘Wanneer je surft naar thuiswerk.nl kom je op de website van Thuiswerk-toegestuurd terecht.’ maar dat klopt toch helemaal niet?

  Als ik surf naar thuiswerk.nl dan kom ik niet op thuiswerk-toegestuurd uit.

  • Beste Dennis, bedankt voor het opmerken. Het artikel was niet meer actueel en bevatte enkele onjuistheden. Het is zojuist aangepast.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.