Sloop de crisis

Volgens Sloopdecrisis.nl kun je € 1000,- euro besparen op je vaste lasten. Bij vaste lasten kun je in dit geval denken aan:

 • Zorg
 • Energiekosten
 • Verzekeringen
 • Televisie & Internet
 • Mobiele telefoonkosten

Hoe werkt Sloopdecrisis?

Sloopdecrisis verzamelt zo veel mogelijk inschrijvingen en laat dan de grote energiemaatschappijen/zorgverzekeraars etc. een bod uitbrengen. De laagste bieder wint de veiling en krijgt er zo een grote groep klanten bij.

Is Sloopdecrisis.nl betrouwbaar?

Helaas wordt er in het programma “Een dubbeltje op zijn kant” en op de website zelf vermeld dat je op jaarbasis € 1000,- bespaart. Reken daar vooral niet op. Voor veel mensen gaat het om een paar tientjes tot 200 euro. Maar goed, wanneer je zuinig aan wilt doen dan is elke bespaarde euro natuurlijk mooi meegenomen!

Inschrijven bij Sloop de crisis is gratis en je bent tot niets verplicht. Het kan dus geen kwaad om je in te schrijven.

Maar: het aanbod dat je van Sloop de crisis krijgt is níet per definitie het goedkoopste!

Het kan zelfs voorkomen dat je bij de aanbieder via Sloopdecrisis méér moet betalen dan dat je nu doet…

Het is dus erg belangrijk om zelf goed op te blijven letten. Wanneer je graag geld wilt besparen dan raden we je aan om naast het aanbod van Sloopdecrsis ook op vergelijkingssites te kijken. Je kunt dan het aanbod van Sloop de crisis vergelijken met dat van anderen en de voor jou meest voordelige aanbieder kiezen.

Ervaringen

Heb jij je ingeschreven bij Sloop de crisis? Hoe ging het overstappen en wat heb je ermee bespaard? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen!
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

4 Comments on Sloop de crisis

 1. Volgens mij is dat hele dubbeltje op z’n kant één grote naai/graaipartij waarbij er maar een paar mensen zijn die er beter van worden: de mensen achter het programma en de mensen van sloopdecrisis (die ontvangen lekker provisie voor al die aangebrachte consumenten).

  Want wij als consument worden uitgemolken en gaan rare sprongen maken om toch maar rond te kunnen komen. Dan moet je een programma zoals deze kunnen vertrouwen. Maar ik zie het niet meer zitten eerlijk gezegd. Iedereen gaat toch maar voor eigen gewin.

 2. iemand nog meer ervaring met dubbeltje op zn kant en productiewerk?

 3. mogen ze wel collectief inkopen en adviseren op zorgverzekeringen? Volgens mij is dit niets anders dan verzekeringsbemiddeling. Daarvoor heb je een licentie van de AFM nodig. Hebben ze dat wel?
  Slopen die graaiers!

 4. Oplichters zijn het! Ik (en anderen met mij) hebben al een beoordeling geplaatst op nederland reviewt. Dan kun je echt lezen wat die gasten allemaal uithalen!

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal niet worden getoond.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.