Likebux

likebuxVolgens de website van Likebux kun je bij hen geld verdienen met likes. Dit houdt in dat jij geld verdient op het moment dat je op bepaalde pagina’s op “vind ik leuk” klikt. Likebux kun je zien als een schakel tussen bedrijven en mensen met een Facebook account.

Bedrijven willen namelijk graag dat zo veel mogelijk mensen op “vind ik leuk” klikken op hun pagina. Om dit voor elkaar te krijgen kopen zij vaak grote aantallen likes in bij websites als Likebux. Een gedeelte van dit geld wordt weer beschikbaar gesteld aan de mensen die op “vind ik leuk” klikken. Op deze manier kun jij geld verdienen met het liken van pagina’s op Facebook.

 

Update

Op dit moment lijkt de Likebux-applicatie geblokkeerd te zijn door Facebook. Hierdoor kun je geen geld meer verdienen. Het is niet duidelijk of dit tijdelijk is. Zodra er meer informatie bekend is wordt dit artikel bijgewerkt.

 

Is Likebux betrouwbaar?

Likebux is ingeschreven bij de KvK onder de handelsnaam Companiche. Op internet zijn er op het eerste gezicht geen negatieve berichten over dit bedrijf te te vinden.

Het inschrijven bij Likebux is gratis en je kunt een uitbetaling aanvragen wanneer je € 5,- of meer verdiend hebt. Volgens hun website worden er dagelijks mensen uitbetaald.

Likebux doet er in ieder geval alles aan om betrouwbare likes te leveren aan bedrijven. Zo kun je je alleen aanmelden met je eigen actieve Facebook account en dienen de profielgegevens te kloppen.

 

Ervaringen

Heb jij ervaring met Likebux? Laat het dan hieronder weten!
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

25 Comments

 1. Goh wat leuk, ik wist niet dat dat kon! Ik ga het eens uittesten en laat hier wel even weten wat mijn ervaringen zijn. Wish me luck!

 2. Wel jammer dat de verdiensten met een enórme vertraging worden bijgeschreven. Op de website staat dat het iedere nacht wordt ververst, maar ik wacht nu al twee dagen op bijschrijving van mijn likes…

 3. Ik zou nog even laten weten hoe mijn Likebux ervaringen zijn en beloofd is beloofd, dus hier ben ik weer! Het gaat op zich goed, je wordt er niet rijk van, maar levert wel een leuk zakcentje op. Ik heb mijn eerste uitbetaling al binnen. Het klopt dat er een paar dagen vertraging in het systeem zit, dus soms log je in en denk je: damn, ik heb flink wat likes gegeven en niks extra’s verdiend… Maar als je een paar dagen later weer kijkt dan is het geld gewoon bijgeschreven. Ik vind Likebux zeker betrouwbaar en wens alle anderen veel succes met geld verdienen met likes. 🙂

 4. Goedendag

  Ik heb nu 2 weken likebux, en het valt me op dat er veel verkeerd gaat met updates,
  Ze bieden wel hele goede service als je het meld.
  Hoe krijg je meer likes naar je toe?, ik heb namelijk nog maar 28, 5 dagen geen opdrachten gekregen.
  Hoe kan ik dit oplossen?

  Mvg
  Rainaldo

 5. Ik vind het alleen jammer, dat niet van Facebook zelf komt. Als het iets vergelijkbaars is als YouTube’s monization, had ik wel een poging gewaagd. Via particuliere bedrijf????

 6. goededag… heb al vele malen geprobeerd om mijn twitter account te koppelen voor meer opdrachten maar likebux meld dat mn twitter account niet bestaat op al gekoppelt is … maar dat is niet het geval… vraag me af wat ik daar aan kan doen !!! kan iemand mij daar antwoord geven?? alvast bedankt!!! groetjes peter

 7. betrouwbaar, nou dat hoort zeker niet in het rijtje thuis van likebux. Je moet in de gaten houden dat alles wel wordt bijgeschreven. En je moet ook in de gaten houden dat je saldo niet opeens lager is.

 8. Beste mensen, op de site van Likebux valt te lezen dat de saldi op negatief zijn gezet doordat Facebook een aantal pagina’s heeft verwijderd. Hierdoor kunnen de likes niet gecontroleerd worden. Wanneer je saldo gezakt is dien je een mailtje naar Likebux te sturen en dan maken ze het voor jou in orde!

 9. ik ben ooit gestart met likebux..en aardig wat mensen erbij gehaald ..heb 1 x geld ontvangen ..maar tijd niets mee gedaan nu zie ik een flink bedrag in mijn account ..hoe vraag ik geld aan ..kan iemand mij dat vertellen…
  bijvoorbaat dank

 10. Als je goed leest op hun site dan zie je dat het een soort piramide is. Je krijgt beloond naar aanbrengen van anderen. Dat vind ik raar en dus heel onbetrouwbaar

 11. Likebux werkt echt na behoren, als jij je aan wilt melden zal ik je precies vertellen wat je moet doen en waar je op moet letten

 12. Dat er vertraging in de bijschrijvingen zijn a la, maar dat ze al maaaaanden lang dezelfde al gelikete missies (zowel twitter als facebook) vind ik erg vervelend, ik heb ze al meerdere malen hierover een mailtje gestuurd echter ze volharden in het stilzwijgen….. ook kan ik via Likebux.net niets meer doen want er schijnt een foutje in mijn Facebook profiel te zitten : “You have to set your current living location in your profile” maar alles staat goed en ook hierover heb ik ze meerdere malen aangesproken echter (weer) zonder response.
  Ik ben ook niet de enige die dit probleem heeft, er wordt op de site meerdere malen naar verwezen, maar nogmaals de reactie van Likebux blijft uit! Ik vraag me af waarom…..???

 13. hallo ik ben via facebook lid geworden van likebux maar kan al paar wken niet inloggen maar krijg wel uitnodigigen opgestuurd.heb ook al aantal mails gestuurd maar daar wordt niet op gereageerd. dus mijn vraag is kunnen jullie mij helpen?

  gr.corina

 14. Ze zijn ook gestopt met uitbetalen, de laatste uitbetaling is van 8 mei. Is dit dan nog wel betrouwbaar? Want je kunt toch nog wel mensen uitbetalen, ondanks het feit dat ze geblokkeerd zijn bij Facebook?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.