Klezzer

Klezzer was een website waar je op een vrij eenvoudige manier geld kon verdienen, namelijk met het schrijven van reviews.

Klezzer is niet meer actief. Wil je geld verdienen met het schrijven van reviews? Kijk dan bij de vacature Geld Verdienen Met Producten Testen.

Elke door jou geschreven review leverde geld op. Je mocht zo vaak een review schrijven als je wilt. Elke week worden de verdiensten bijgeschreven en vanaf 10 euro kun je een uitbetaling aanvragen.

Wat is een review? Een review is een stukje tekst waarin je aangeeft wat je wel en/of niet fijn vindt aan een product wat je gekocht hebt.

Je kon reviews schrijven over alles wat je in huis hebt, denk bijvoorbeeld aan:

 • Eten en drinken
 • Boeken/cd’s/dvd’s
 • Kleding
 • Apparatuur
 • Kinderspeelgoed
 • Beauty-artikelen zoals scheerschuim, shampoo, make-up, etc.

Hoe werkte het precies?

Hoe kon je geld verdienen met Klezzer? Kort samengevat ging het zo:

 1. Je meldde je gratis aan
 2. Je schreef een review (met foto erbij verdiende je meer!)
 3. Herhaal stap 2. Hoe meer je schreef, hoe meer je verdiende
 4. Elke week werd er geld aan je saldo toegevoegd voor zowel de oude als de nieuwe reviews
 5. Zodra je € 10,- verdiend had vroeg je een uitbetaling aan

Geld verdienen wanneer het jou uitkomt

Je mocht zelf bepalen wanneer je schreef en hoe vaak je schreef. Alle inkomsten van de website werden wekelijks verdeeld onder alle schrijvers. Dit betekende dat hoe meer je schreef, hoe meer je verdiende. Er werden daarnaast ook allerlei bonussen verdeeld.

Op de website stond heel duidelijk vermeld wat je saldo was en wat er die week verdeeld ging worden. De uitbetaling vond elke zaterdag plaats voor iedereen die een saldo van € 10,- of meer had. Had je minder, dan nam je je saldo automatisch mee naar de volgende maand.

Wat betekent sociaal geverifieerd?

Klezzer wilde doorbreken als betrouwbare website met échte reviews van échte mensen. Want op veel reviewsites staan nepberichten. Dit is ook de reden dat je extra kon verdienen wanneer je een foto meestuurde. Dan wist Klezzer dat jij het product ook echt zelf in huis had.

Vandaar dat op de website van Klezzer de term “sociaal geverifieerde producten” werd gebruikt. Producten die beoordeeld waren door echte mensen.

Geld verdienen met het schrijven van reviews

Klezzer is helaas niet meer actief. Wil jij graag geld verdienen met het schrijven van reviews? Start dan een eigen website. Hierbij mag je de inkomsten zelf houden en hoef je ze niet te delen. Meer informatie vind je in het artikel Geld Verdienen Met Een Eigen Website.

Inschrijven bij Klezzer
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

3 Comments

 1. Leuk om Klezzer nu ook op deze site tegen te komen. Ik ben een paar maand geleden begonnen met reviews schrijven. Op dit moment ben ik even gestopt, bezig met andere dingen. Maar de reviews die ik eerder geschreven heb leveren nog steeds geld op. Leuk. Ik heb al een paar tientjes verdiend terwijl ik er in totaal niet zo veel uren in gestopt heb.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.