Job-coach.tv

Job Coach adverteert met leuk thuiswerk waarmee je volgens hun website maar liefst € 20,- per uur kunt verdienen. De genoemde werkzaamheden zijn erg populair onder mensen die op zoek zijn naar thuiswerk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende werkzaamheden:

 • Uitpakken van artikelen in grote dozen en inpakken in kleinere dozen
 • Afwegen, sorteren en inpakken van snoepgoed
 • Nakijken en inpakken van speelgoed
 • Etiketteren en vullen van enveloppen

Op de website staat dat je je gratis kunt aanmelden voor de e-mailservice en dat je dan leuke thuiswerk vacatures toegestuurd krijgt.

Het thuiswerk aanbod van Job-Coach

Wij hebben ons aangemeld voor de e-maillijst met “direct toegang tot alle thuiswerkbanen!” Helaas ontvingen we via de gratis e-mail service van Job-Coach.tv niet het beloofde inpakwerk à € 20,- per uur. Wel ontvingen we allerlei reclame van spaarprogramma’s in onze mailbox. Helaas valt daar niet dat beloofde hoge uurloon mee te verdienen.

Na een stuk of 10 reclame e-mails lijkt het dan toch eindelijk raak te zijn: we ontvangen een bericht dat er weer nieuw thuiswerk en inpakwerk op de website staat. Een van de vacatures is “snoepgoed afwegen en in zakjes doen”. Dat lijkt ons wel wat voor € 20,- per uur.

Geld betalen

Helaas, om toegang tot deze leuke vacatures te krijgen moeten we ons eerst aanmelden voor SMS-dienst 4477. Of we moeten ons aanmelden voor een van de twee thuiswerkpakketten, namelijk het “Jobcoach Thuiswerk Starter”-pakket à € 12,95 of het “Jobcoach Thuiswerk VIP”-pakket à € 19,95.

Het lijkt erop dat Job-coach.tv er voornamelijk op uit is om veel mensen te lokken met hun gratis e-mail nieuwsbrief. Eenmaal ingeschreven ontvang je voornamelijk reclame voor spaarprogramma’s en een enkele keer word je overgehaald om toch een thuiswerk pakket of een SMS-dienst af te nemen.

Ervaringen

Wij hebben het vertrouwen hier al verloren en hebben dus geen thuiswerkpakket of SMS-abonnement aangeschaft. Heb jij dit wel gedaan en wil je je ervaringen met ons delen? Laat het dan hieronder weten.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

9 Comments

 1. Ik heb me rot gezocht naar een mogelijkheid om mij af te melden voor die thuiswerk sms dienst 4477. Uiteindelijk heb ik gevonden hoe het moet. Als je je wilt afmelden moet je TW OFF smsen naar 4477.

 2. ik had me aangemeld voor de sms-dienst. via de sms-dienst kreeg ik wekelijks (of tweemaal/week) een sms met een verwijzing naar een website. dit waren sites, voornamelijk, waarmee je jezelf op kon geven als distributeur of je moest op de desbetreffende site weer een gids of iets dergelijks aanschaffen.
  na laten we zeggen 20 sms’jes te hebben ontvangen vond er een loop plaats en de sms’jes die ik in het begin kreeg, kreeg ik nu weer. ik heb mij toen afgemeld per sms. afmelden was geen probleem. ik had de aanmeldings-sms bewaard waarin stond hoe ik af kon melden.
  ik raad het niet aan, het heeft me niks opgeleverd.

 3. Ik ben 1 keer ingetrapt in zo’n betaal geintje.
  Dan werd ik op wachtlijst gezet en krijg een smsje wanneer er iets voor mij was.
  Smsjes kreeg ik wel, maar niet dat er iets beschikbaar was.
  Ik merkte maandenlang dat mijn rekening zo hoog was, en kwam er maar niet achter waardoor. Duurde 6 mnd voordat ik het wist en ze hadden mooi 60 euro van mij gejat en in die half jaar NOOIT werk voor me gehad.

  Ik was nog jong en weet niet meer waar dit was, maar dit lijkt er wel veel op.

  Mijn tip voor iedereen:
  Zodra ze vragen om geld (pakket kopen, inschrijfbedrag, smsjes sturen), zijn ze NIET BETROUWBAAR ! NOOIT GELD GEVEN !

 4. Mensen, werken bij chatviasms met name voor Chantal, niet doen echt niet. Ik heb me suf gewerkt, niet uitbetaald gekregen en je kunt nog een grote b.. van ze krijgen ook. Het is ook totaal niet groot. Anderen zijn veel beter, waar ik ook bij zit.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.