Het Groene Gras

Op de website Hetgroenegras.nl word je te woord gestaan door Dennis Rademaker die op zoek is naar mensen die samen met hem geld willen verdienen. In zijn video vertelt hij het volgende:

In deze video ga ik mijn hele route aan jou vertellen.
Dus van het moment dat ik nog helemaal niets had, behalve schulden,
tot het moment van vandaag waarop ik zelf mijn salaris bepaal
en alle vrijheid heb om te doen en te laten wat ik wil.

Dat klinkt goed, maar helaas houdt hij zich niet aan zijn woord. Je krijgt in deze video namelijk niet te horen hoe hij zover gekomen is. Wel word je erg nieuwsgierig gemaakt en zodra je je e-mail adres invult krijg je dagelijks een mailtje met een uitnodiging om een nieuwe video te bekijken.

Untouchable Women

Stapje voor stapje word je enthousiast gemaakt voor zijn project Untouchable Women. Dennis Rademaker is namelijk op zoek naar mensen die voor hem producten willen gaan verkopen op het gebied van zelfverdediging voor vrouwen.

Producten verkopen?

Daar is niets mis mee. Er zijn heel veel bedrijven waarvoor je producten kunt verkopen en dan een deel van de opbrengst mag houden. Wat wel erg apart is, is dat je je bij Dennis eerst in moet kopen. Je moet dus eerst geld betalen voordat je geld kunt gaan verdienen. En dat is meestal geen goed teken.

Geld betalen

Dennis Rademaker heeft de kaart van Nederland en België erbij gepakt en onderverdeeld in allemaal kleine gebiedjes die hij territoria noemt. Voordat je zijn product gaat verkopen moet je eerst geld betalen om zo’n gebiedje op de kaart van Dennis te kunnen huren.

Dit is geen eenmalige uitgave. Volgens de website Verdiengeldopinternet kost zo’n gebiedje je maar liefst € 197,- per maand. Je betaalt dus elke maand een kleine tweehonderd euro zodat je zijn product daar mag verkopen.

Volgens Dennis is dit echter geen probleem. Ieder territorium is volgens hem groot genoeg om binnen een paar maanden makkelijk 2000-5000 euro mee te verdienen.

Makkelijk geld verdienen?

Voor Dennis in ieder geval wel. Volgens de website van Untouchable Women zouden er 1000 veiligheidsconsultants actief zijn. Dat is vreemd, want die moeten toch nog worden geworven?

Hoe dan ook, een aantal van 1000 veiligheidsconsultants betekent dat er maandelijks 1000 x €197,- = € 197.000,- naar de bankrekening van Dennis gaat. Dat is inderdaad makkelijk geld verdienen. Voor Dennis dan.

Is Het Groene Gras betrouwbaar?

Rademaker vertelt in zijn video dat Het Groene Gras niets te maken heeft met mlm, netwerkmarketing, internetmarketing of speculeren (=gokken) in wat voor vorm dan ook. Maar wanneer je zo’n tweehonderd euro per maand moet uitgeven en niet zeker weet of je dat ook weer gaat terugverdienen dan is dat een behoorlijk riskante gok. Zeker als je al krap bij kas zit.

Verder zijn er genoeg dvd-series en veiligheidsproducten die je gewoon vrij kunt verkopen tegen een deel van de opbrengst, zonder dat je vastzit aan een territorium en daar ook nog eens maandelijks geld voor moet betalen.

Tenslotte is Untouchable Women onderdeel van het bedrijf On and Off Marketing, dit is tevens het bedrijf achter Sjoerd Volders/Ticket 2 freedom en gezien de reacties bij het artikel op zijn minst twijfelachtig te noemen.

Het Groene Gras ervaringen

Heb jij ervaring met Het Groene Gras / Untouchable Women of Dennis Rademaker? Laat het hieronder weten!
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

36 Comments

 1. Hij zegt ook: ik wil je niks verkopen, ik wil met je samenwerken. Maar ik begrijp dat dat dus bullshit is want hij wil je dus gewoon een abonnement aansmeren dus hmm

 2. Whahaha check dit: “Ik ben op zoek naar een beperkt aantal mensen om mee samen te werken. Vertel dit dus niet teveel door, ik wil niet dat iemand anders er vandoor gaat met jouw plek.”
  En dan tegelijkertijd een campagne starten bij een groot affiliatenetwerk om zo veel mogelijk mensen te werven. Je blijft lachen met die gasten!

 3. Esther, lees het artikel nog eens door en trek je conclusies… 😉

  Valt me mee dat er, behalve wat reviews met een hoog waarschuwingsgehalte, nog geen concrete ervaringen te vinden zijn van thuiswerkers met dit concept.

 4. Is er nou echt niemand die dit concept heeft gedaan of er mee bezig is,, zo ja kan je er dan iets over vertellen of dit daadwerkelijk geld verdienen is. Volgens mij heb je hier geen zekerheid mee. Wie zegt dat je altijd verkoopt althans elke maand moet je toch een inkomsten binnen halen, stel je verdient een maand niks of een paar maanden niks wat dan?? je betaald wel 197 euro per maand.

 5. Een koolmonoxidemeter is een prima zelfverdedigingswapen, sla er maar eens iemand mee op het hoofd, of misschien beter, gooi een naar iemands hoofd.

  En, zouden de 1000 ‘specialisten’ al een gedegen opleiding hebben genoten? Het lijkt me redelijk dat ze daarvoor wat moeten betalen, zoals een bedrag van 197 euro per maand. O nee, geen serieuze opleiding. En toch betalen hè.
  Een normale werkgever huurt mensen in en betaalt deze. Nee, dan Dennis Rademaker, die keert het principe 180 graden om. Die laat z’n werknemers hem betalen, om producten te verkopen die iedereen zelf kan en mag verkopen. En die grotendeels al te koop zijn trouwens, voor minder geld.

  Je moet wel erg dom zijn om hierin mee te gaan en zo Dennis binnen no-time miljonair te maken, met een product dat net iets meer is dan gebakken lucht. Wel slim, op zich, dat geef ik graag toe. Maar moreel verwerpelijk om juist bepaalde (arme en/of lager opgeleide) mensen hierin te laten trappen die zelf het geld beter kunnen gebruiken dan onze aandoenlijke internetmarketeer.

  En de moraal weet goed waar Australië ligt, de moraal weet uiteindelijk iedereen te vinden.

 6. The Spray Tan Company is weer een nieuw product van deze man(nen?). Ook hier kun je weer een territorium kopen en een zogenaamde Spray Tan Specialist worden die mensen thuis bruin komt spuiten… Jaja. Ze zijn wel creatief!

  Hij werft zijn “spray tan specialisten” via de website Metdenoorderzon.com.
  Ook weer hetzelfde principe. Je moet een territorium kopen en dan mag je daar gaan spray tannen. Maar de eerste tig klanten moet je gratis doen, want je moet Dennis Rademaker eerst betalen. Lekker zeg.

 7. Dennis heeft van zichzelf al een lekker kleurtje, ik krijg opeens zin in de ergste vorm van knuffelen. 😉

  Trouwens, elders op internet schreef iemand een bericht van ons aller vrind ‘Sjoerd Volders’ ontvangen te hebben. Een uitnodiging om geld in de portemonnee van Dennis Rademaker te storten, namelijk, om via Met De Noorderzon bruinspuiter te worden. We konden eerder ook lezen dat Dennis elders op één van zijn sites, Het Groene Gras, beweerde Volders niet te kennen, hooguit zaten ze bij hetzelfde bedrijf: On and Off Marketing. Duidelijk is dat Volders hem wel kent. Interessante situatie. Misschien hebben ze elkaar intussen leren kennen? Misschien wel via Tom en Eduard? Lekker als echte mannen onder elkaar, gezellig hoor. Beetje babbelen over veel geld verdienen, genieten hè.

  Zijn nieuwste plan is ook weer zo vindingrijk en origineel als het maar kan, wat op zich geen probleem is, zolang er niet te veel mensen intrappen. Alsof je een ’territorium’ nodig zou hebben om bruinspuiter te mogen worden, whahahaha. Alsof je niet helemaal zelf kan en mag besluiten om dat waar dan ook in Nederland te gaan doen. Heerlijk, echt!

  Geniale naam ook weer: Met De Noorderzon. Het werd hierboven al eerder gezegd, als Rademaker genoeg geld heeft verzameld, dan is ie weg, spreekwoordelijk ‘met de noorderzon’ dus. Maar dan wel naar Australië, het zuiden. Zouden zoveel mensen zijn schitterende gevoel voor humor niet doorzien? Het zal toch niet?

  Even terug naar het bedrijf dat dit alles regelt, On And Off Marketing. Niet helemaal duidelijk of we hen kunnen vereren met een bezoekje in Londen tegenwoordig, zoals op de sites van ‘Sjoerd’ en Dennis staat? Tip: niet heengaan hoor. Er is niemand die je kunt spreken, hooguit een brievenbus. Buitenlandse adressen worden alleen gebruikt om een bedrijf minder grijpbaar te maken. Ook voor de Belastingdienst, vaak. En misschien wel voor boze klanten? Enfin…

  http://www.onandoffmarketing.org/contact-details/

  Nog meer humor trouwens, om een non-profit-domein te kiezen voor een extreem commerciële organisatie, hihi… is vast over nagedacht.

  Het adres kun je zelf lezen:
  Nicolaou Pentadromos Center, Block B, Office 901A
  Ayias Zonis Street (Pentadromos Junction)
  3302 Limassol, Cyprus

  Ah, Cyprus dus, een bekend adres voor belastingontwijkers. Wie blijken daar nog meer te zitten? Het Haags Juristen College zit (of zat) er in elk geval. Hun adres is recentelijk gewijzigd op de eigen site, maar misschien geeft Linkedin nog het ‘oude’ (nu ik dit schrijf wel, namelijk):

  http://www.linkedin.com/company/hjc-cyprus

  Wat doet het HJC? Zij geven zeer graag advies over belastingontwijking. Ik durf geen ‘bingo’ te zeggen, maar het ruikt er wel naar.

  http://www.hjc.nl/belastingontwijking-en-estate-planning/

  Typisch iets voor slimme ondernemers, zoals de afgelopen tijd veel in het nieuws is geweest. Doen ze niets illegaals? Zeker niet. Alles binnen wettelijke kaders (nu de morele kaders nog, haha!). Nee hoor, allemaal keurige liberale heren. Net als Dennis, en ‘Sjoerd’. Zouden ze al onder het genot van een goede kop koffie een gesprek met elkaar hebben gevoerd? Wij normale burgers kunnen slechts dromen van een dergelijk buitengewoon spannend dagelijks leven. Ik pink even een traantje weg!

 8. Alle internet marketeers beloven je bergen vol geld als je meedoet met HUN product. Het beste is gewoon wat voor jezelf beginnen op het internet of hetzelfde doen als die luitjes doen.

  • Helemaal Correct, Maak je eigen site,product,en verkoop het zelf,
   Ga geen samenwerkingsverbanden aan, blijf solo

 9. Dit is pure oplichting ze zouden dennis er voor op moeten pakken want niks van wat hij zegt is waar. Komt zijn afspraken niet na en zoals al eerder vermeld ze willen je gewoon een een abonnement aansmeren en niks anders, het product verkoopt zich zelf niets en er valt niks te verkopen. je zult alleen geld verliezen dus trap er niet in in die mooie praatjes van Dennis, hij is niks waard. in al zijn praatjes gaat het alleen maar over een abonnement. Zelfs de brieven die hij schrijft werk agressie op bij de mensen. ik ben er dus tijdig mee gestopt en het heeft me wel 197 euro gekost. Wat een zielig figuur die dennis.

  Trap er dus niet in het werk voor geen meter

  • Hoi beste mensen,
   Ik ontvang tegenwoordig dit soort zelfde mailtjes over online geldverdienen van ene David. Dit krijg ik via Sanne Barkerlands. Iemand ervaring met deze personen?

   Groet Sandra

   • Hoi Sandra,

    Best niet mee doen ! Ik heb deze ook ontvangen en alle 5 video’s doorgenomen… 197,00 € / maand per regio … bij nader checks op de site van ‘The Tan Spray Company” zie ik nergens aangemaakte reserveringen waaruit ik moet concluderen … ‘het is te mooi om waar te zijn’ … waarom zelf niet zoiets opstarten zonder franchise… dan heb je wel een investering van 1250,00 € maar je kan zelf uw inkomen bepalen. De investering kan je zelfs afschrijven over een periode van 3 jaar. Dan rest er nog de publiciteit en opzetten van een eigen website. Maar zeker niet meedoen aan zulke mooipraters… ik heb al meerdere zulke mails ontvangen van Sanne Barkerlands van Onandoffmarketing.
    Dus AFBLIJVEN of je bent uw geld kwijt!!

    • Ik krijg ook steeds mail van Dennis over The spray tan company. Nou nou,als je hem moet geloven dan ben ik binnen een maand rijk,hahahaha. Wat een mongool zeg. Maar mensen aub google eerst altijd een persoon die jou goude bergen beloofd en dan zie je dat het niet klopt. Wat mijn oma altijd zei, als het te mooi klinkt dan is het ook te mooi.

 10. Heel veel mensen vallen in deze zo mooi lijkende valstrik!
  Een maand contract wordt zomaar automatisch een jaarcontract!
  En dan komt het cib met de aanmaning + buitengerechtelijke kosten op de deurmat!

 11. Goedendag mensen,

  wat ben ik blij dat ik nog ff gegoogeld heb:S… Ik was er nog bijna ingestonken nadat ik zijn video 5 op de spray tan company had ontvangen en hij vertelde dat 1 territorium me 197 euro zou kosten per maand werd ik argwanend en vond toen dit forum:S

  dus waarschuwing deze man heeft meerdere sites met verschillende producten en het gaat allemaal op de zelfde wijze!!!!

 12. pfff gelukkig nog even gekeken naar reviews over dit bedrijf maar zat zelf ook al te bedenken dat het gunstiger is om de apparatuur zelf aan te schaffen.
  toen ik las over het maandbedrag € 197 per regio (hoe groot is 1 regio?) en verplicht een jaarcontract was het duidelijk …oplichters die zo toch een lekker bedrag binnenhalen met niets doen (ja mailtjes video,s sturen )
  NEE DENNIS BEDANKT

 13. Ondanks dat ik dacht dat het wel weer onzin zou zijn toch de 5 video’s bekeken. Puur omdat er op zich best vraag na is. Na het horen van de maandelijkse kosten gestopt met kijken en gaan zoeken op Internet.

  Baal er eigenlijk goed van dat ik bij het kijken van de video’s tijd verspild heb.
  als je veder zoekt blijkt ie ook iets uitgebracht te hebben over eten en afvallen.
  Volgens Tros Radar een grote oplichter met verschillende producten die hijaanbied.

 14. Hallo

  ik zie er geen argwaan in trouwens,
  je heb garantie voor 30 dagen,
  en het ligt ook een beetje aan jou als je succesvol wil worden,
  en wat je daar voor moet doen,
  197 euro wat je moet betalen ik snap dat het voor sommige mensen veel geld is(ook voor mijn) alleen. het licht aan jezelf, reclame maken, je zelf succesvol maken, en je leert dingen, en wat ik 197 euro bij wat je gaat verdienen en ja de ene maand zal het meer zijn dan de andere, maar heb je dat ook niet bij een baas hoeveel je staat in geplant, als je een 0 uren contract hebt heb je ook geen financieele toekomst
  want de ene week sta je 7x in ingeplant en de andere week staat je zo 3 week niet ingeplant, dus ja.! overal op internet vind je zulke dingen,
  mensen moeten altijd negatief doen.. over mensen die succes worden ,, want als dit echt oplichters praktijken zijn of hoe je het ook wil noemen.
  dan was het al biggg in het nieuws geweest, dus,..

  ik denk dat ik het gewoon gaa doen.!

 15. Ook ik heb alle video`s bekeken en was best enthousiast tot hij begon over de betalingen, je krijgt 10 spray tans voor 2 verschillende types maar wat als je 5 personen hebt behandeld, dan is het op…en wat kost al dat spul wat je aan moet schaffen, per hoeveel gaat dat, daar heeft hij het niet over. En als je op google zoekt naar spray tan schieten de salons en studio`s die dat geven als paddenstoelen uit de grond is er dan nog wel vraag voor mij ? En als je bij boekingen kijkt staat overal het zelfde telefoon num. ? Deze vragen en meer heb ik naar hem gemaild maar krijg (natuurlijk) geen antwoord alleen mailtjes dat hij me wil ontmoeten tijdens een seminar ergens bij een lokaal gelegene hotel in Rotterdam ??? Maar wel eerst 50 euro borg betalen. Dennis bedankt maar ik bedank

 16. Ik durf het (nog) niet aan om met mijn eigen naam hierop te reageren. Ook ik zag het helemaal zitten met de spray tan company. Woon in een grote stad in een goede wijk en zag een markt hiervoor. Heb geld geleend om te kunnen beginnen. Het ging vanaf het 1e ogenblik al mis. Pakket kwam niet aan. De communicatie hierover verliep heel vervelend en daardoor raakte ik mijn vertrouwen kwijt. Werd door een vriendin op de hoogte gebracht van deze pagina.
  Ik denk dat ik me er behoorlijk uit ga redden. Heb me beroepen op mijn bezinnigsrecht, waardoor ik recht heb om zonder opgaaf van reden het contract te ontbinden, en heb mijn geld terug geëist. Hoewel zij het niet eens zijn met het bezinningsrecht hebben zij toch toegegeven. Ik denk dat mijn dreigement om anders aangifte te gaan doen hierbij een doorslaggevende rol heeft gespeeld. Dus tegen de verwachting van zo’n beetje iedereen in mij netwerk, heb ik het waarschijnlijk toch klaar gespeeld om mijn recht te halen. Zij hebben me echter nu een mail gestuurd met het opzegformulier waarin ik moet tekenen voor zwijgplicht. Ik ga daar vanmiddag met iemand overleggen. Of ik dit moet tekenen of dat ik dit naast mij neer kan leggen.

 17. Er zijn zo veel negatieve reacties maar waar zij de positieve mensen met succes, ik bedoel niet die op een hand te tellen zijn.

 18. Het is zeer vindingrijk en wordt nog mooier voorgesteld. Zoek zelf gewoon een mooi product en maak een website om het te verkopen. Als je het zo graag wilt en je denkt de vaardigheden ervoor te hebben. Anders trap je in de val van diegene die een fortuin aan simpele mensen verdienen. Met een gevulde buidel naar de Noorderzon.

 19. ben zeker blij dat ik dit alles even heb zitten lezen kan toch niet op het strand liggen en geld verdien mensen dit ruikt zeker ik ga het niet doen dit is te mooi dus dit klopt zeker niet

 20. Hij is er weer met “the spray tan company ” weer iets nieuws van die man.
  Via vacaturesites die onschuldig zijn presteert hij het weer om iets nieuws vrij te geven. Pas op! Niet intrappen hij beweert dat hij sinds november 2013 is begonnen en nu al dik binnen is! Zeker het geld wat hij ongelukkige goedgelovigen afhandig durft te maken.
  1 Gouden regel
  Betaal nooit voor werk, maar ontvang alleen! Dit geld ook voor elk type thuis werk. Sommige vragen bijna 40euro voor een start pakket ook dit nooit doen!

  Ik ben zelf al een hele tijd opzoek, naar een baan, helaas zonder geluk tot op heden. Moet volgende week naar t UWV. Sta bij alle uitzendbureaus en vacaturesites al meer geen werk heb onvoldoende. Krijg positieve reactie op cv en brief, maar daar blijft het bij. blijf ik met mijn bijna 27 jaar een te dure werknemer.

  Ik wil graag werken, want ik mis de sociale contacten. Maar doordat Rutte en het ministerie zitten te tutten gaat het mij niet lukken om te werken. Al 5 jaar achter elkaar moest ik opzoek naar een nieuwe job. Ik kon alleen maar tijdelijke jobs vervullen. Daar word ik niet vrolijk van, maar ik nam die banen wel aan. Zelfs nu kan ik niet eens een tijdelijke job krijgen daar worden we toch niet vrolijk van. Ze zoeken een starter of iemand die veel ervaring heeft, maar die jonger is dan ik zelfs de supermarkt neemt mij niet aan. Ik bel ik mail, schrijf brieven, maar de frustratie zit zeer hoog. IK WIL WERKEN, MAAR IK KRIJG GEEN BAAN. Zelfs in de schoonmaak of bij de post niet.

 21. Dus wat ik nu goed begrijp is dat ik net 20 minuten van mijn leven verkloot heb door mijn naam en email adres daar in te vullen en een filmpje te kijken, wat dus oplichting blijkt te wezen? Oke, fijn dat ik dit even weet xD

 22. The sprat tan en groene gras hebben mijn leven verpest. Ze beloofden me gouden bergen en een goed contract. Doordat ik dat niet gekregen is mij vrouw en mijn dochtertje terug gestuurd naar suriname ondat ik het IND geen papieren kn aantonen met vast werk.

  Ik ben met een aantal gedupeerden op zoek naar deze oplichters. Vuile harteloze honden zijn het

 23. Tja, er hoeft maar een keer een benadeelde, bijzonder boze Sam of Moos of wie dan ook op te staan en die kerels op te zoeken om even een hartig ‘woordje’ te wisselen.

  Blijkbaar realiseren ze zich niet dat ze dit soort reacties zelf veroorzaken met hun immorele graaigedrag. Wie narigheid zaait, oogst narigheid… en een gewaarschuwd mens vertrekt met de noorderzon.

 24. Ik ben er dus ingetrapt, helaas en heb nu de grootste moeite om ervan af te komen……Blijf maar rekeningen krijgen, en krijg het groene gras niet meer te pakken….

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.