Gratis webshop

Geld verdienen met een eigen webshop? Dat kan. Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te verdienen met een eigen webwinkel. Maar het klinkt makkelijker dan het is. Je moet niet alleen producten hebben om je webwinkel mee te vullen, maar je moet er tegelijkertijd ook voor zorgen dat mensen je webwinkel weten te vinden.

 

Gratis of niet?

Het is dus niet zo makkelijk om als beginner geld te verdienen met een webshop. Toch zijn er sinds kort een aantal formules die jou een gratis webshop beloven waarvoor je geen ervaring nodig hebt en niet veel tijd hoeft te investeren. Hieronder vind je een lijst:

 • 100businesspartnersgezocht.nl – € 491 voor het eerste jaar
 • Chinageheimen.nl – offline
 • Desieradenconcurrent.nl – World of Webshops (is weer van Webshop Mania BV)
 • Eenwebshopnaarkeuze.nl – offline
 • Epipadsformule.nl – € 661,- voor het eerste jaar
 • Eroanoniem.nl – World of Webshops (is weer van Webshop Mania BV)
 • Eroeuros.nl – Sanne Barkerlands – € 408,- voor het eerste jaar
 • Gratisdagelijkseverzorgingwebshop.nl – Webshop mania BV – € 518,- voor het eerste jaar
 • Gratisspeelgoedwebshop.nl – gesloten
 • Huisentuineconomie.nl – € 518,- voor het eerste jaar
 • Jouwsieradenwebshop.nl – offline
 • Jouwtassenwebshop.nl – Webshop Mania BV – € 518,- voor het eerste jaar
 • Snelondergoed.nl – World of Webshops (is weer van Webshop Mania BV)
 • Underwearmiljonair.nl – € 491,-

Je ziet meteen dat er kosten in deze lijst staan. Deze webshops zijn helemaal niet gratis, al wordt dat wel zo uitgelegd. Wanneer je de websites goed leest zul je zien dat je, bij het aangaan van een overeenkomst, een verplichting aangaat om een jaar lang maandelijkse kosten te betalen. Deze kosten zijn erg hoog. Bovendien moet je je afvragen of je dit bedrag wel terug gaat verdienen. De verdiensten worden namelijk wel erg rooskleurig voorgesteld.

Het lijkt er sterk op dat vooral de bedenker(s) van deze keten aan webshops hier geld mee gaan verdienen.

 

Overeenkomsten

Al deze websites zijn op precies dezelfde manier opgezet:

 • Er wordt je een gratis webshop beloofd, die helemaal niet gratis blijkt te zijn
 • Een filmpje met onrealistische beloften “gewoon minimaal honderden euro’s per dag, per webshop”, “sloten met geld verdienen”
 • Je moet snel reageren, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar
 • Anonieme domeinregistratie – de eigenaar wil onbekend blijven
 • Geen mogelijkheid om contact op te nemen voor het stellen van vragen
 • De Algemene Voorwaarden zijn verstopt achter een link, daardoor is niet duidelijk dat je meteen, of na 30 dagen, een verplichting aangaat voor een jaar waarin je maandelijks kosten af moet dragen
 • Vergeet je om twee maanden voor het einde van het jaar op te zeggen, dan zit je er nog een jaar aan vast

Denk dus goed na voordat je hiermee akkoord gaat! Je bent er zeker van dat je een paar honderd euro per jaar kwijt bent. En het is onduidelijk wat je daarvoor precies aan inkomsten terugkrijgt.

 

Ik wil toch graag een webshop!

Blijft het idee van een eigen webshop je toch trekken? Bedenk dat de genoemde programma’s geen speciale buitenkansjes zijn. Er zijn veel meer en vooral veel goedkopere manieren om een eigen webshop te beginnen, zonder dat je zelf een voorraad in huis hoeft te hebben. Wat producten betreft kun je bijvoorbeeld meer informatie inwinnen over dropshipping, affiliate marketing en wat websites betreft kun je met een goedkoop hostingpakket met daarop WordPress of Magento al een heel eind komen.

 

Ervaringen

Heb jij een van de “gratis” webshops uit bovenstaande lijst aangevraagd? Dan zijn we erg benieuwd naar je ervaringen!

 
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

14 Comments

 1. Heel veel problemen gehad met ook een gratiswebshop geen overeenkomst een hoop brieven/mails ect: naar webshopmania maar weinig respons,ondanks dat ik direct een brief heb gestuurt voor ontbinding van de overeenkoms met hun en er van afzie dit kon niet volgens hun omdat zoals zij dit noemde een product op maat hadden gemaakt,bij zo een product kan je zelf aangeven hoe en wat je op je webshop wilt dus volgens de wet hadden zij geen poot om op testaan,mijn problemen voorgelegt aan jurist Jeroen Groenewegen en die heeft stappen ondernomen middels contact met hun zij waren hier zodanig van geschrokken dat zij de overeenkomst stopzetten,nu nog 197 Euro terug vorderen van de heren tom en eduard kelder deze heren zijn webshopmania en vele andere met looze beloftes om veel en gratis geld teverdienen.ik raad iedereen aan om contact op tenemen met de Heer Groenewegen jurist hij is de enigste die mensen zoals ik zelf kan helpen super.

 2. Cashviews.nl werkt ongeveer hetzelfde. Het kost ook eerst 1 euro maar blijkt daarna meer geld te kosten. Die voorwaarden staan verborgen. En er wordt veel geld beloofd. Mensen lees goed voordat je je zomaar ergens bij aanmeldt!

  • Naja dat valt mee de gene die de software begeleid is vrijwel direct bereikbaar. Je betaald maandelijks maar is binnen 30 dagen opzegbaar en opzich logisch. Maar goed je weet ook als consument dat als je al je bank gegevens en alles erop en eraan moet geven. Dat je wel degelijk te maken krijgt met incasso. Ook daarin is het vrij netjes je krijg netjes je geld terug. En de software heb ik toevallig gekocht het is wel heel erg bruut!

 3. Zet deze er ook maar bij: Webshopsvoorafvallen.nl

  In de mail staat: Webshop zonder risico, zonder dat je meteen aan een abonnement vast zit.

  Nou dus mooi wel he, want als je naar de Algemene Voorwaarden doorklikt dan blijkt dat je meteen aan een jaarcontract vastzit voor € 47,- per maand. Dan hebben we het wel over ruim VIJFHONDERD EURO!

 4. Ik zit bij acnshop en beleef veel plezier aan deze webshop. Het koste me € 49,= om te starten en ik betaal eens per jaar € 99,= verlengingskosten. Alle administratieve dingen worden geregeld, ik hoef eigenlijk alleen klanten te wijzen op mijn shop. Super blij mee! Het kan dus wel…

 5. Die 2 heren moeten een keer gestopt worden. Ze proberen al jaren de boel te flessen. Zijn ook in tv programma Rambam geweest.

 6. Hoi, deze online “oplichting” wordt nu vooral gepromoot door Eric Dieperink en [naam op verzoek verwijderd door Redactie].

  Ze geven onjuiste en oneerlijke informatie. Het is allemaal te rooskleurig. De Heren kennen elkaar al heel lang!

  http://www.webwinkelweblog.nl/ondernemen/helft-webwinkels-stopt-binnen-twee-jaar.html
  https://webwinkelcommunity.nl/helft-webwinkels-stopt-binnen-twee-jaar/
  http://www.nu.nl/mkb/4011643/veel-webshops-trekken-jaar-stekker-eruit.html

  En ze zijn in overtreding van de Wet Oneerlijk Handelspraktijken
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Oneerlijke_handelspraktijken
  http://www.afm.nl/~/media/files/folders/consumentenautoriteit-wohp.ashx
  https://www.consuwijzer.nl/thema/wet-oneerlijke-handelspraktijken

 7. ls, heb dus ook gereageerd op het internet,aan de begin voorwaarden voldaan ,daarna nooit meer iets vernonen, en ook de beloofde webshops nooit ontvangen, nu dus wel een inkasso gekregen over wat nooit geleverd is ,ik voel mij dus behoorlijk opgelicht door deze heren, er zal dus wel een rechtzaak nodig zijn om deze praktijken een halt toe te roepen hopenlijk gezamelijk

 8. World of Webshops stuurt ook diverse mails, o.a. voor het aanbieden van een “gratis” webshop of door je te laten verleiden om met het invullen van enquêtes geld te kunnen verdienen, of door het klikken op foto’s op facebook geld te kunnen verdienen.

 9. ik heb nu een site van jouwsieradenwebshop maar hun site werkt niet. ik heb nu ook aangifte gedaan. ik ben van plan nu ook de automatische incasso’s gewoon te laten stoppen en terug te laten storten. wat denken jullie dat ik moet doen?

 10. Onbegrijpelijk dat jullie die Groenwegen aanbevelen.
  Die kletst uit zijn nek,heeft geen titel en als het moeilijk wordt haakt hij af en ben je geld kwijt.
  Heb je vragen neemt hij zijn telefoon niet op en mail geen antwoord.
  Jaja,fijne stichting die zich verbergt achter firma L&B. List en Bedrog.

  Oppassen,gewoon een echte advocaat nemen,geen nep jurist.

  • Het wemelt van dergelijke amateurs in juridisch Nederland. Ze schreeuwen van de daken (op het internet) dat ze van alles gestudeerd hebben, noemen zich advocaat of meester in de rechten en beweren dat ze veel ervaring hebben, maar wanneer je met ze te maken krijgt blijken ze zo ondeskundig als de pest te zijn. Intussen kloppen ze flink wat geld uit je zak. Onbegrijpelijk dat dat allemaal maar kan in Nederland.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.