Foldersvouwen.nl

folders-vouwenDe titel van de website Foldersvouwen.nl wekt de indruk dat je als thuiswerker aan de slag kan met het vouwen van folders. De afbeeldingen bovenaan de website van enveloppen en grote dozen geven je het idee dat de website een grote thuiswerkaanbieder is en personeel zoekt voor het vouwen van folders en ander inpakwerk.

Wanneer je de website doorleest kom je erachter dat de website zelf geen thuiswerk aanbiedt. Het doel van de website is om een Thuiswerk Startpakket te verkopen.

 

Thuiswerk Startpakket

Wat is nou zo’n Thuiswerk Startpakket? Veel thuiswerkwebsites bieden een zogenaamd startpakket voor thuiswerkers te koop aan. Het pakket zou een verzameling bevatten van adressen om aan thuiswerk te komen, vergezeld van een aantal thuiswerk-tips.

Het aanbieden van een Thuiswerk Startpakket is op zich legaal. Wel is het vaak zo dat dergelijke informatie ook gewoon gratis op het internet te vinden is. In onze ogen is het dus zonde om daar € 29,75 voor te betalen.

 

Ervaringen

Thuiswerkvacatures.nl is benieuwd naar de ervaringen van anderen met dit startpakket. Heb jij dit startpakket aangeschaft bij Foldersvouwen.nl en wil je je ervaringen delen? Plaats dan een reactie hieronder.

Edit: Deze website is intussen verdwenen en verwijst nu naar het domein ThuiswerkenInpakken.nl

 
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

12 Comments

 1. Wanneer je moet betalen om te werken dan klopt er iets niet. Volgens mij hoort het andersom te zijn. Ik word een beetje erg moe van al die valse beloftes op internet als hard werkende mensen zo graag iets extras willen verdienen. Ik zoek ook thuiswerk……………… maar waar zijn er dan wel ECHT BETROUWBARE bedrijven te vinden, die ook ECHT werk te bieden hebben???? Ik weet het niet meer!!!!!!!

 2. Ik zit zonder werk en bijna op korte termijn zonder uitkering en huis..
  Ben erg teleurgesteld/verdrietig en hard op zoek naar thuiswerk.
  Het maakt niet uit wat het is, ik werk kei hard!
  Ik hoop snel iets te horen!

 3. ik betaal 24.50 voor de volder met thuiswerk ,na betaling krijg ik en boek met allerlei www-adressen als ik die open krijg ik en nummer waar ik iemand moet smsen en dat kost 3 euro per week,ik snap niets van ,ze hebben all 24.50 euro all van me rekening af gepakt,en als ik weer voor nog iets anders moet betalen dan houd het van mij op,en wil ik mijn geld zo spoedig mogelijk terug,want ik vind dit allemaal vals en vroude,van de boze nassima

 4. Ik wil thuiswerk gaan doen heeft u iets betrouwbaars voor mij
  Lees overal dat je moet betalen en dat je de spullen niet geleverd krijgt.

 5. hoi als er in pak werk of volders vouwen werk is wat ik thuis kan doen en ik er geen geld voor hoeft te betalen dan stuur me maar een mailtje met vriende groet mevrouw klos

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.