Enquetegeheimen

Dat je geld kunt verdienen met betaalde enquetes is bij de meeste mensen wel bekend. Dit kan een leuke bijverdienste zijn en oplopen tot zo’n 150 euro per maand, inclusief enkele gratis producten.

Maar de dame op Enquetegeheimen.com vertelt een heel ander verhaal. Zij beweert toegang te hebben tot een geheime lijst van marktonderzoekbureaus die enorme bedragen uitkeren per ingevulde enquete. Zo zou zij zelf € 50,- hebben ontvangen voor een enquete die minder dan 30 minuten van haar tijd in beslag nam.

Sterker nog, als je je nu inschrijft zou je volgens haar vandáág nog 150 euro kunnen verdienen. (dit krijg je te zien als je de website wegklikt)

Volgens haar heeft het geen zin om zelf op zoek te gaan naar deze speciale betaalde enquetes, omdat ze alleen voor een klein groepje mensen beschikbaar zijn en erg goed verborgen worden gehouden voor anderen.

Ze zegt zelf:
“Het maakt dus niet uit hoe lang en hoe hard jij je best doet om dit soort enquetes te vinden, het is verspilde energie.”

Geld betalen

Je voelt hem al aankomen, zij is bereid deze “geheime informatie” aan jou door te vertellen wanneer jij € 37, – aan haar betaalt. Je moet volgens haar wel snel zijn, want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar (tijdsdruk).

Let goed op

Wanneer je geld moet betalen om aan thuiswerk te komen dan is er vaak maar één die er beter van wordt en dat is de aanbieder zelf, hoe aardig deze ook over lijkt te komen.

In deze aanbieding wordt slim gebruik gemaakt van een aantal bekende verkooptrucs waardoor de bezoeker wordt overgehaald door te betalen zonder al te veel na te denken:

  • Er wordt heel snel gepraat in de video
  • Je wordt onder druk gezet (de teller met het beschikbare aantal plekken loopt terug terwijl je de video kijkt)
  • Er wordt gesproken over geheime informatie die nergens anders te krijgen is
  • Wanneer je de pagina wegklikt wordt er een dikke korting aangeboden
  • Klik je deze pagina ook weg, dan wordt je nog een keer een korting aangeboden

Dat is niet alles

De video belooft bakken met geld. De kleine lettertjes (onderaan de site) zeggen wat anders:

“EnqueteGeheimen.com garandeert geen succes met dit product het is niet zeker dat je dezelfde resultaten als in de video hierboven zult behalen.” 

Verder is de teller die het aantal bezoekers en beschikbare plaatsen aangeeft hartstikke nep. Dit is gewoon een programmaatje dat steeds een beetje aftelt tot er nog 1 beschikbare plek over is.

Je kunt dit zien in de broncode van de website, maar als je wat minder technisch bent kun je het ook zien door de website een paar minuten later opnieuw te openen.

Ervaringen

Deze website komt niet betrouwbaar over. Toch zijn we nieuwsgierig naar mensen die ervaringen hebben met Enquetegeheimen. Wil je je ervaringen delen? Laat dan hieronder een reactie achter.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal niet worden getoond.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.