100 Euro Per Uur van Tom en Eduard

Update: dit programma van Tom en Eduard is inmiddels offline.
Ben je op zoek naar mogelijkheden om snel geld te kunnen verdienen? Hier vind je een handige lijst: Geld verdienen binnen 1 uur.

In de video op de website krijg je de volgende boodschap: “Bakken met geld verdienen, op de automatische piloot 100 euro per uur verdienen. Alles kunnen gaan doen waar je maar zin in hebt? Het is ook nog eens heel makkelijk; je hebt geen ervaring, geen product, geen website, geen technische kennis en zelfs niet eens veel tijd nodig.”

Dit klinkt erg aantrekkelijk, maar ook te mooi om waar te zijn.

Op de betaalpagina staat het nog mooier: EXCLUSIEF VOOR LUIE MENSEN: Hoe Meer Je Slaapt, Hoe Meer Je Verdient.

Waar gaat dit over? Over de website 100europeruur.nl. Deze website wordt gerund door Tom en Eduard. Zij vertellen dat ze van 2 ton schuld naar complete financiële onafhankelijkheid zijn gegaan en zich alleen nog maar zorgen hoeven maken over waaraan ze hun geld uit moeten geven.

Geheim trucje

Tom en Eduard hebben namelijk een trucje ontdekt waarmee ze in 3 maanden tijd € 50.000.- hebben verdiend, maar dat trucje is voor hen “niet interessant meer”.  Een paar duizend euro per maand is voor hen niet veel geld meer, zeggen ze.

Het trucje is geheim, maar je kunt het kopen voor € 69,-. Maar je moet wel snel zijn. Binnenkort wordt de prijs van het trucje verhoogd naar ongeveer € 1000,-

Na aanschaf van dit trucje waarmee zij naar eigen zeggen 50.000 in 3 maanden verdiend hebben ben je er nog niet. Zodra je in hun adressenbestand bent ingeschreven ontvang je regelmatig reclame voor nog veel meer (en duurdere) diensten van Tom en Eduard. Hieronder volgt een greep uit het aanbod plus de bijbehorende kosten:

 • 100europeruur.nl – € 69,- plus € 47,- per maand voor coaching
 • 500europermaand.nl – € 197,-
 • baanzonderbaas.nl – Gesloten, kostte € 1200,- – € 1977,-
 • bezoekersbazooka.nl – € 997,-
 • gat-in-de-markt.nl – Gesloten
 • Geldverdienmachine – € 997,-
 • ikbenmijneigenbaas.nl – € 897,- – € 1827,-
 • leasejelinkbouwer.nl – € 380,80 – € 678,30
 • miljonairvoorbeginners.nl – € 29,-
 • mobilemiljonairs.nl – 3 tot 5000 euro per maand
 • ontslajouwbaas.nl – € 1674,-
 • Snelmakkelijkgeld.nl – Gesloten
 • Start-je-webshop.nl – € 297,- € 1274,- voor de hele cursus
 • vandubbeltjenaarkwartje.nl – Gesloten. Kostte € 1477,-

Is 100europeruur.nl betrouwbaar?

Tom en Eduard vragen erg veel geld in ruil voor hun informatie. Wanneer Tom en Eduard de enige zouden zijn die zouden roepen dat hun systemen betrouwbaar zijn en dat je er veel geld mee kunt verdienen dan zouden ze niet erg geloofwaardig overkomen.

Wanneer je op zoek gaat op het internet naar ervaringen met hun systemen dan kom je veel positieve verhalen tegen. Doordat er meerdere mensen positief over praten lijkt het alsof hun producten betrouwbaar zijn. Weet echter wel dat Tom en Eduard behoorlijk wat geld bieden aan mensen die namens hen deze producten promoten. Ook treden zij actief op tegen websites die zich negatief uitlaten over hun producten, zie bijvoorbeeld de artikelen over 100 euro per uur en baan zonder baas op Payproreviews.nl

Wat je moet weten over geld verdienen op internet

Geld verdienen op internet is zeker mogelijk. Maar het is net als met andere vormen van verdienen gewoon een kwestie van hard werken. Je dient wel degelijk te beschikken over goede ondernemersvaardigheden, doorzettingsvermogen en zeker in het begin kost het veel tijd om je verdiensten op te bouwen.

Laat je niet wijsmaken dat je een geheim kunt kopen waardoor je zonder al te veel moeite bakken met geld binnen kunt slepen. De kans is groot dat er maar eentje bakken met geld binnensleept en dat is de verkoper van het zogenaamde “geheim”.

Wanneer je zoekt via Google kun je genoeg informatie vinden over het opzetten van een website, het uitgeven van e-books, verdienen met affiliate marketing en andere gerelateerde zaken.

Er zijn geen geheime trucs en alle informatie die je nodig hebt is gewoon gratis op het internet te vinden.

Update: Tom Dingjan en Eduard Kelderhuis zijn gestopt met het aanbieden van hun snel geld verdienen programma’s. Inmiddels focussen zij zich weer op het maken van mooie muziek. Wat hen waarschijnlijk minder geld, maar veel meer positieve reacties oplevert.

De moraal van dit verhaal is dan ook: ga niet alleen voor het geld, maar kies een vorm van thuiswerk die bij jou en bij je geweten past.
Bekijk het overzicht van alle actuele thuiswerk vacatures.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief en meld je aan op ons Telegram kanaal.

18 Comments

 1. Hier trap je toch niet in? Onder het mom van “investeren in jezelf” proberen ze je gewoon allerlei informatie aan te smeren die ook gewoon gratis op het internet te vinden is. En Tom en Eduard zijn niet de enigen. Er zijn nog veel meer zogenaamde Goeroes die jou gouden bergen beloven, maar die eerst geld van je willen. Rara wie daar beter van wordt…

 2. Hoezo betrouwbaar? 100 euro per uur lijkt verdacht veel op een pyramidespel. Je betaalt geld voor een cursus waarin uitgelegd wordt hoe je HUN product kunt verkopen via YouTube. Dus jij verdient geld aan het werven van sukkels die ook weer hun geld moeten terugverdienen via YouTube.

 3. Geldmetsocialmedia is ook van deze mannen. “Verdien 3000 tot 5000 per maand met social media. Bakken met geld verdienen op de automatische piloot”.

  Voor mensen die zeggen bakken met geld te verdienen doen ze wel erg veel moeite om klanten te werven… Kunnen ze niet beter muziek gaan maken?

 4. Misschien kan zo’n piramide-achtige constructie juridisch door de beugel. Maar kan ie door de morele beugel? Al ben je nog zo snel, je karma achterhaalt je wel.

 5. ik ben geschrokken van de manier van zaken doen van eduard en tom, zij promoten bakken vol geld te verdienen, en je koopt een kat in de zak.
  Want als je 100 euro per uur zou verdienen, gaat toch niemand meer werken in nederland, dan blijf je toch lekker bij je vrouw/vriendin thuis op de bank liggen, want zij zeggen, dat je maar 4 uren hoeft te werken.
  WIE ZOU DAT NIET WILLEN IN NEDERLAND.

 6. Jawel hoor… Als die mensen zoveel geld verdienen, wat moeten ze dan nog met € 69,00???

  “Het trucje is geheim, maar je kunt het kopen voor € 69,-. Maar je moet wel snel zijn. Binnenkort wordt de prijs van het trucje verhoogd naar ongeveer € 1000,-”

  Wat een onzin!

 7. Internetmarketing is een gemene zakkenrollende business.
  Want dat is eigenlijk wat het is.
  Het is zakkenrollen in een modern jasje.
  Ipv dat op straat je zakken worden gerold,doen ze het nu via internet.
  Van alle internetmarketing producten en personen is naar mijn inziens nog niet eens 1% betrouwbaar.En zelfs van die 1% loop ik nog niet echt over…

  Wat Tom en Eduard hier toepassen,word massaal over heel het internet op allerlei verschilende manieren toegepast.
  Bijna iedere ‘internet marketeer’ doet precies hetzelfde als hun.

  Ze leren je zogenaamd hoe je geld moet verdienen,omdat ze zoveel van ons houden,want zelf zijn ze zogenaamd al stinkend rijk.
  Ze houden zoveel van ons,dat ze het liefst nog gratis zouden weggeven,althans,zo probeert zon beetje iedere interetmarketeer over te komen.

  Ik heb maandenlang op het internet,en dan vooral op youtube dingen proberen te vinden waarmee je werkelijk een extraatje kunt verdienen.
  Het is een en al onbetrouwbare troep.
  Hoe eerlijker en aardiger ze klinken,hoe onbetrouwbaarder ze zijn.

  Wat ze ook vaak doen is elkaar ontmaskeren als onbetrouwbaar terwijl ze vervolgens zelf precies hetzelfde doen.Dat is een van hun belangrijkste truukjes.

  Of jouw proberen te laten denken dat ze stinkend rijk zijn en dat ze uit liefde voor hun medemens jouw dit geheim verkopen voor een koopje.

  Ook beweren ze vaak dat het maar een tijdelijk aanbod is en dat ze later het bedrag verhogen.
  Dit is gewoon een truuk om de druk op te voeren en jouw te triggeren zo snel mogelijk hun onzin produkt te kopen.

  Zo weet ik bv een filmpje van ‘googlesniper’ waarin de kerel beweerde dat het maar een tijdelijk aanbod is.Ondertussen staat dat filmpje zeker meer als een jaar erop voor precies hetzelfde bedrag.

  Vaak hebben ze het ook zo ingesteld,dat als je op dat rode kruisje klikt (window sluiten) dat je dan ineens een nieuwe aanbieding krijgt een goedkopere aanbieding.
  Trap er niet in!!!

  Ik was eens in een van die dingen getrapt,voor maar 5 dollar zou die rijke stinkerd die zoveel van mij hield mij een website geven die al geld maakt.
  Ik inschrijven,voor maar 5 dollars.
  Ik hoefde alleen maar de simpele stappen te volgen.

  De website kreeg ik gratis,
  maar wat ze er niet meteen bij vertelden voordat ik die 5 dollar betaalde is dat stap 1 al inhoudt dat ik me voor een hosting service moest inschrijven a 90 dollar per jaar.
  Ik was eigenlijk nog zo gek om er in te trappen,maar gelukkig kon ik niet met paypal betalen,anders was ik erin getrapt.
  maar dat was dus alleen nog maar stap 1.
  Kun je voorstellen wat die anderen stappen mij gekost zouden hebben.

  1 advies,
  blijf ver weg van googlesniper,IAMwithjaimy,sixmilionfigures,en moneybrokers,en nog vele anderen.

  Ik wil graag werken,ik hoef niet eens stinkend rijk te worden en zeker niet over de rug van nietsvermoedende personen die juist zelf amper een cent te makken hebben,
  ik zou totaal gen probleem hebben om thuiswerk te doen,inpakwerk,assemblagewerk,montagewerk etc.
  Maar feit is dat die dingen allang zijn uitgestorven.

  Thuiswerk heeft ooit bestaan,ik ken mensen die het hebben gedaan,meer als 10 jaar terug.
  Maar vandaag de dag lijkt het compleet uitgestorven.

  Er is geld te verdienen met een eigen website,maar ook dan moet je wel degelijk een en ander leren,en toch ook investeren.

  Enfin,mocht ik het verkeerd hebben en iemand desondanks een brilliante manier hebben gevonden om een extraatje te verdienen,hetzij via thuiswerk,of via internet,dan hoor ik het graag.
  Vooral daadwerkelijk thuiswerk ben ik in geinteresseert als het nog bestaat,
  want al het werk via internet dat ken ik ondertussen nu wel.
  Dat kost veel tijd en moeite,afhankelijk van hoeveel je erin investeert,en hoe goed je met de computer en internet overweg kunt.

  Mail me
  P00rSveta@gmail.com

  • zo zijn er vele duizenden die geld van je proberen te stelen in internet en blijkbaar trappen er steeds weer mensen in.
   Ook in datingsites (met grote namen) kan je enorm veel geld kwijt raken, profielen van personen die helemaal niet bestaan maar een persoon uit Nigeria bevat die zogenaamd vast zit zonder geld in Ghana of een ander Afrikaans land, of de Russische/Oekraïense zogenaamd erg arme vrouw die het ziekenhuis van haar moeder niet kan betalen. Allemaal trucks van niet bestaande personen die jouw geld graag in ontvangst neemt.
   Stuur nooit geld naar bedrijven en niemand. Behalve webshops waar je spullen koopt natuurlijk, maar zelfs die kan je beter even eerst checken bij de KvK dat is gewoon openbaar voor iedereen.

 8. BIJ DIE FILM ZEGEN ZE KOST GEEN GELD EN NU WILLEN ZE GEL VOOR DIE TRUCK WAAROM NIET EERST GELD DAN EEN BEDRAG EERST ZIN DAN GELOVEN ZEG IK MAAR.

 9. ik heb een baan gevonden die ik op kan bouwen in een tempo dat ik bepaal. ben distributeur geworden van organogold produkten. het enige wat ik hoef te doen is de produkten te introduceren bij vrienden en kennissen. voor iedereen die ik inschrijf zijn er verschillende bonussen. en zolang als die persoon blijft ingeschreven krijg ik elke maand ook een royaltie. zo bouw je ook een leuke cent op.
  gr, harrie

 10. Ik heb 100 euro in een uur gekocht
  vond niets aan heb ik laten beeindigd
  krijg ik bericht dat ze dat hebben gedaan
  maar bedragen worden nog steeds van mijn bankrekening afgeschrijven
  voor zo genaamd coachting
  graag zou ik hen telefoonnummer willen hebben om dit op te lossen want op email berichten word niet gereageerd

  • Beste Hadouchi,

   je eigen bank opbellen en de automatische incasso stop te laten zetten of zelf terug boeken.
   Dan stopt het vanzelf dit geld ook voor direct thuiswerk

 11. Hahahaha een grote bende van bedriegers, de enige die er wijzer van wordt zijn ze zelf.
  Ze roepen al zo lang dat de prijs binnenkort naar 1000 euro wordt verhoogd hahahahaha geloven mensen dit soort troep nou echt ?
  Laat ze maar snel verhogen trouwens want dan trapt er zeker niemand meer in.
  Wat een fake ongelofelijk

 12. De enige, beste manier om geld te verdienen op internet is om alles zelf uit te vogelen. Beginnen met een eigen blog en eigen investering. tip: ga naar winst.nl daar krijg je gratis info en paypro is een goede veilige site.

  Ieder mens op internet die zegt dat hij rijk is geworden met internet HEEFT HET ZELF GEDAAN ZONDER PRODUCT VAN EEN MAFKEES EN IS ZELF BEGONNEN OP ZIJN EIGEN MANIER.

  ps: die info die in al die producten staan van 100 euro per uur en zo kun je ook gewoon gratis vinden op internet (haha, ik ben er zelf ook ingetrapt.)

  maak je EIGEN klanten en bouw je EIGEN imperium op!!!!

  met vriendelijke groet Oscar Arend

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.