Teksten corrigeren

ClickworkerBij Clickworker kun je geld verdienen met het opzoeken van informatie op het internet en/of het corrigeren van teksten. Je kunt werken vanaf je laptop of pc, maar ook met je smartphone!

Opdrachten waarbij je informatie moet opzoeken gaan bijvoorbeeld over het opzoeken van de contactgegevens (adres, telefoonnummer) van een lijst van websites.

Als corrector zul je teksten gaan controleren en corrigeren indien nodig. Deze teksten zijn vrij kort en zullen gaan over verschillende onderwerpen. Ook kun je je opgeven voor het schrijven van enkele regels tekst bij een afbeelding of over een onderwerp.

De werktijden kun je zelf indelen. Op de website wordt aangegeven welke projecten er momenteel lopen. Je bepaalt per project zelf of je mee wilt doen of niet en hoeveel teksten je wilt corrigeren. Voor elke door jou nagekeken tekst ontvang je een vergoeding.

Functie-eisen:

  • Goede schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
  • Bij voorkeur een goede beheersing van de Engelse taal
  • De beschikking hebben over een computer met internetverbinding

De website zelf is in het Engels, vandaar dat een goede beheersing van de Engelse taal erg handig is. De opdrachten zelf zullen echter uitgevoerd worden in het Nederlands. Je hoeft dus niet hele verhalen in het Engels te kunnen typen.

Is dit thuiswerk iets voor jou? Meld je dan vandaag nog aan.
Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.