Vertaalwerk.net

Op de website van Vertaalwerk.net staat dat je meteen aan de slag kunt als vertaler. Men is dringend op zoek naar vertalers en sterker nog: er is zelfs geen ervaring nodig!
Ook staat er:

Begin binnen vijf minuten en krijg vandaag nog betaald!

Wie wil dat nou niet? Om meteen te kunnen beginnen lijkt het alsof je enkel je e-mail adres hoeft in te vullen. Een kleine moeite. Zeker omdat er staat dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is zullen de meeste mensen niet lang aarzelen om hun e-mail adres in te vullen.

Na het invullen van je e-mail adres lijkt het alleen maar mooier te worden. Er zijn namelijk meer dan 400 bedrijven op zoek naar jou. Werkgevers staan voor je in de rij en om het nog aantrekkelijker te maken: je kunt er, volgens Vertaalwerk.net, flink mee verdienen. Verdiensten van boven de € 100.000,- zijn geen uitzondering volgens de website.

Te mooi om waar te zijn

Meer dan een ton verdienen en dat zonder ervaring? Dat klinkt te mooi om waar te zijn en de ervaring leert dat dat dan vaak ook zo is. Wat is het addertje?

Om te kunnen beginnen hoef je “alleen nog maar even” € 37,- euro over te maken. Dat lijkt een schijntje als je je bedenkt dat je straks maar liefst een ton kunt gaan verdienen met vertaalwerk. Maar toch… Is het niet raar dat de opdrachtgevers staan te springen om mensen maar dat je toch nog even € 37,- moet betalen om aan de slag te kunnen?

Vergelijk het met een uitzendbureau waarbij de werkgevers staan te springen om personeel. Dan ga je als uitzendbureau toch ook geen inschrijfgeld vragen?

Wie verdient hier geld?

Het is duidelijk dat Vertaalwerk.net degene is die hier goed aan verdient. Verder valt op dat de betaling loopt via PayPro. PayPro is een betalingssysteem dat vaak wordt gebruikt door dubieuze “snel geld verdienen”-websites. Vertaalwerk.net heeft bijvoorbeeld geen KvK-nummer of adresgegevens op de website staan.

Is vertaalwerk.net betrouwbaar?

Volgens ons is Vertaalwerk.net er voornamelijk op uit om zelf geld te verdienen. De beloofde grote bedragen zijn niet gebruikelijk in de vertaalwereld en vertaalvacatures zijn gewoon gratis op internet te vinden. Er bestaat niet zoiets als een geheime database van werkgevers waar je alleen maar bij kunt via Vertaalwerk.net.

Wij vermoeden dan ook dat je na het betalen van die € 37,- gewoon een lijst krijgt van (gratis) websites waarop je vertaalvacatures kunt vinden. Helaas zullen die niet zo dik betaald zijn als dat je in eerste instantie beloofd was. Bovendien zijn vacatures in de combinatie Engels – Nederlands erg populair en vaak snel vervuld.

Ervaringen

Heb jij je aangemeld bij Vertaalwerk.net en het pakket aangeschaft? Laat ons dan weten wat jouw ervaringen zijn!




Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

39 Comments on Vertaalwerk.net

  1. Stuur allemaal een e-mail naar Maarten Pieksma info@vertaalwerk.net

    en vraag hoe en op welke wijze Peter Klokgieter ( als referente op de website) met 129 vertalingen en hier € 126.362, – mee verdient heeft hetgeen neerkomt op een bedrag van ca € 1.000, -per vertaling.

  2. Bizar. Vertaalwerk.net biedt via PayPro ook geld wanneer je zelf op zoek gaat naar sukkels die hierin trappen. Klik onderaan hun website maar eens op het linkje Affiliates.

    Bovendien staan er enorme taalfouten in hun reclamemateriaal. Een vertaalbureau dat zulke fratsen uithaalt neem je toch niet serieus?

  3. Een paar mensen die in erbarmelijk Nederlands wat reclame-zinnen spuien. Betaal € 37,50 en krijg een paar onbruikbare adressen en de raad zelf erg actief te zijn….

  4. Gister gekocht, het zijn geen adressen ofzo maar een training hoe je het aan moet pakken om vertaler te worden.

    Verder zitten er ook best goede tips bij om op internet geld te verdienen welke ik nog wel ga toepassen.

    Het is geen oplichting want ik had me geld teruggevraagd en direct gekregen dus dat was toppie.

    • Beste Sierd,

      Wat ik begrijp, je hebt eergisteren € 37.50 betaald, toegang gekregen tot de website waar dus vertaalopdrachten op zouden moeten staan, deze heb je niet aangetroffen, je geld teruggevraagd en per omgaande teruggekregen. Is dit juist ?
      De website geeft aan dat er vertaalopdrachten zijn, jij hebt ze niet aangetroffen, dus dan praten we over misleiding en/of bedrog.

      Lees deze pagina hier maar eens over.

      http://zakelijk.infonu.nl/juridisch/53099-oneerlijke-handelspraktijken-misleiding-en-agressie.html

      • Met misleiding ga je het niet redden, in de algemene voorwaarden die op de site staan staat onder punt 4.1 n.l. duidelijk vermeld dat ze zelf geen vertaalwerk hebben. Tevens wordt daar vermeld dat ze slecht een drietal e-books verkopen met een training om online geld te verdienen met vertaalwerk.
        De website stelt inderdaad dat er vertaalwerk is, die is geen leugen. Op internet is voldoende vertaalwerk te vinden, ze stellen nergens dat ze zelf vertaalopdrachten hebben.
        Ik heb zelf ook gekeken of dit iets voor me zou kunnen zijn en heb besloten dat het iets voor mij is maar ik denk toch echt dat de site niet als misleidend gezien kan worden. Je moet alleen niet op de eerste pagine stoppen met lezen. Altijd even de algemene voorwaarden bekijken, zeker bij dit soort site’s.

    • Precies, Vertaalwerk vraagt geld onder het mom van valse beloftes. Dat vind ik gewoon pure oplichting.

    • Hi,

      Ben benieuwd hoe jij je geld hebt terug gekregen dan!. Als ik zoek naar desbetreffende email adressen van hun, is het nergens te vinden. Dan zou ik van jou wel het email adres willen hebben en dat ik mijn geld kan terug vragen.
      Denk dat er meerdere zijn die dit zouden willen. Geef maar dan……

      • Mocht je binnen 30 dagen nog geen €500,- verdient hebben dan doe je het verkeerd en dan wil ik dat je jouw investering direct terug vraagt door mij te mailen op info@vertaalwerk.net

        Als je verder had gelezen had je dit ook gezien. Ik wel. Via de mail link wordt je door gelinkt naar je eigen mail account

  5. Even buiten het feit dat vertaalwerk.net niet klopt en vermoedelijk een oplichtings praktijk is.. Paypro is een website waar Affiliates en mensen met een digitaal product elkaar kunnen vinden. Ook ik zelf ben Affiliate bij Paypro, en moet helaas mededelen dat er inderdaad producten op staan die niet deugen. Ik promoot deze dus ook absoluut niet! Toen ik laatst zelf contact opnam met Paypro over het feit dat ik zelf een digitaal product aan het maken ben en deze via Paypro wil laten verspreiden werdt mij gevraagd om een KVK nummer. Vertaalwerk moet dus wel degelijk een kvk nummer hebben. Mischien zou je (als je er achter aan wil gaan, of vertaalwerk.net uit de lucht wil halen) contact op moeten nemen met Paypro. Paypro is zeer strikt in hun beleid voor betrouwbare producten, dus zullen gegarandeerd polshoogte gaan nemen en als het inderdaad om troep blijkt te gaan actie ondernemen. Ik hoop met deze info mensen geholpen te hebben.

  6. Internetondernemer // 7 oktober 2012 at 17:14 // Beantwoorden

    Ook ik heb overwogen affiliate te worden bij paypro, maar er staan zoveel baggerproducten op dat ik daar maar niet aan begonnen ben. Het is ze gewoon te doen om het geld, kwaliteit is duidelijk van ondergeschikt belang en er zijn maar weinig aanbieders die een kvknummer op hun website hebben gezet. Het verbaasd mij eerlijk gezegd dat paypro daar blijkbaar wel om vraagt.

    Anyway, dit is het zoveelste Moeiteloos En Snel Veel Geld Verdienen product dat aan alle kanten stinkt. Je betaalt dus geld omdat je zogenaamd heel veel kunt verdienen zonder ervaring en ze heel veel vertaalwerk zouden hebben en uiteindelijk ontvang je dus gewoon een instructie en niet het beloofde dikbetaalde werk, niet intrappen dus.

    • Zelf ben ik affiliate bij PayPro en inderdaad er staat veel onzin op! Maar ook wel degelijke producten hoor, het is gewoon een makkelijk kanaal waar je producten kunt aanbieden. Of deze goed of slecht van kwaliteit zijn ligt aan de aanbieder en dus niet aan PayPro. Sinds kort is het echter verplicht om je KvK nummer op te geven wanneer je een product aanbied, die komt de kwaliteit waarschijnlijk wel ten goede.

  7. Gisteren onderstaande e-mail ontvangen welke ik als onderstaand beantwoord heb.

    maandag 8 oktober 2012

    Maarten,

    Op donderdag 4 oktober 2012 heb ik je een aantal vragen gesteld. GEEN ANTWOORD

    Je mail van zo 7-10-2012 12:45

    “Ik wou je even laten weten dat we 75 nieuwe banen aan onze website hebben toegevoegd.”

    Kun je een indicatie geven wat deze banen inhouden ?

    “Je hebt er niet eens een computer voor nodig, alleen een internet aansluiting.”

    Hoe moet ik mij dat voorstellen.

    Wat is je inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel

    Op 7 oktober 2012 12:45 schreef Maarten Pieksma het volgende:

    Je krijgt deze mail omdat je aangemeld bent op de gratis VIP lijst van VERTAALWERK.NET. Als je deze emails met gratis tips niet meer wilt ontvangen kun je jezelf simpel verwijderen door op de knop “Afmelden” hiernaast te klikken. (Even goede vrienden 😉 Afmelden

    Hey!
    Ik wou je even laten weten dat we 75 nieuwe banen aan onze website
    hebben toegevoegd.

    Mocht je ongeveer 15 minuten per dag over hebben, dan zou je direct
    aan de slag kunnen!
    => Klik hier om direct te beginnen!
    Beeld je eens in hoe simpel het is om wat mailtjes te vertalen en DIRECT
    contant geld te verdienen.
    Je zult op regelmatige basis makkelijke goed betaalde klussen aangeboden
    krijgen.
    Je hebt er niet eens een computer voor nodig, alleen een internet aansluiting.
    => Klik hier om direct te beginnen!
    Veel succes!
    Maarten

    This message was sent to …………………………
    Mailing | Singel 540 | Amsterdam, NH 1017 AZ, Netherlands Email Marketing by

    Unsubscribe

  8. “Je hebt er niet eens een computer voor nodig, alleen een internet aansluiting.”

    HUH?!

    • “Je hebt er niet eens een computer voor nodig, alleen een internet aansluiting.”

      Beste Gemma,

      Zoals je ziet: “De wonderen zijn de wereld nog niet uit” Mogelijk is dit een vorm van het z.g. nieuwe werken en lopen wij “achter”op deze “nieuwe ontwikkeling”

      Het is wel mijn bedoeling om deze onzin uit de lucht te halen.

      zie ook: http://forum.www.trosradar.nl/viewforum.php?f=62

  9. PayPro heeft zich in verbinding gesteld met vertaalwerk.net om en besloten actie te ondernemen.
    Ze hebben zojuist contact opgenomen met de verkoper en hem gevraagd om meer openheid van zaken te geven aan zijn potentiele klanten op zijn productpagina.

    Bij deze de laatstre e-mail

    Hoi!
    Ik hou het even kort…

    Er zijn super veel bedrijven die op zoek zijn naar mensen die
    teksten kunnen vertalen van het Engels naar het Nederlands
    en omgedraaid.
    => Klik hier om direct te beginnen!
    (Geen ervaring vereist!)
    Wanneer je minimaal 18 jaar bent, Nederlands en een klein beetje Engels of
    een andere taal spreekt, dan is de kans groot dat je een baan kunt krijgen.

    Dus als je op zoek bent naar een makkelijke bijbaan of misschien wel
    full-time, reageer dan snel want ik denk dat deze open posities snel gevuld
    zullen zijn.
    => Klik hier om direct te beginnen!
    Veel succes!
    Maarten

  10. Beetje tikken: Zo simpel is dat ??

    Van: Maarten Pieksma [mailto:info@vertaalwerk.net]
    Verzonden: donderdag 11 oktober 2012 11:54
    Aan: Onderwerp: Krijg betaald voor een “beetje tikken”

    Je krijgt deze mail omdat je aangemeld bent op de gratis VIP lijst van VERTAALWERK.NET. Als je deze emails met gratis tips niet meer wilt ontvangen kun je jezelf simpel verwijderen door op de knop “Afmelden” hiernaast te klikken. (Even goede vrienden 😉 Afmelden

    Hoi!
    Naast het vertalen van teksten is een andere leuke manier om
    bij te verdienen het schrijven van simpele teksten voor bedrijven
    en voor particulieren.
    Door dit te doen kun je gemakkelijk €100,- €200,- tot wel €500,-
    PER DAG bijverdienen.
    Als je het niet erg vind om je mening te geven is dit soort werk
    ideaal geschikt voor jou.
    Je moet onder andere je mening geven over een film die je laatst
    gezien hebt, of over de nieuwe CD van Frans Bauer.
    Super easy en leuk om te doen!
    => Klik hier om direct te beginnen!
    (Geen ervaring vereist!)
    Deze (media) bedrijven vechten om online aandacht en daar ga jij
    ze mee helpen door korte simpele stukjes tekst voor ze te schrijven.
    Dit kan overal ter wereld, dus ook lekker op vakantie met je laptop!
    => Klik hier om direct te beginnen!
    Have fun!
    Maarten

  11. Ik neem aan dat de meeste mensen die hier intrappen toch weinig geld hebben anders ben je hier niet naar op zoek, maar wat ik me nou afvraag of dat iedereen die zich hier voor inschrijft allemaal een 18+megapixel camera hebben liggen om hun foto en ervaringen op de site te zetten.
    De foto`s onder “testimonials”zul je waarschijnlijk ook op een Royalty free foto site vinden.
    Trap er niet in!!!!!

  12. Doe eens een ´whois´ naar de website en dan zie je dat er het nodige aan wordt gedaan om de identiteit van de eigenaar van deze website in het ongewisse te laten. Ook niet echt een blijk van vertrouwen.

    Vermijden als de pest, dit soort oplichters!

    • Vertaalwerk.net domain lookup results from whois.enom.com server:
      =-=-=-=
      Registration Service Provided By: Namecheap.com
      Contact: support@namecheap.com
      Visit: http://namecheap.com
      Domain name: Vertaalwerk.net
      Registrant Contact:
      WhoisGuard
      WhoisGuard Protected ()
      Fax:
      11400 W. Olympic Blvd. Suite 200
      Los Angeles, CA 90064
      US
      Administrative Contact:
      WhoisGuard
      WhoisGuard Protected (fc9989276c6c41668d76a12966188dcc.protect@whoisguard.com)
      +1.6613102107
      Fax: +1.6613102107
      11400 W. Olympic Blvd. Suite 200
      Los Angeles, CA 90064
      US
      Technical Contact:
      WhoisGuard
      WhoisGuard Protected (fc9989276c6c41668d76a12966188dcc.protect@whoisguard.com)
      +1.6613102107
      Fax: +1.6613102107
      11400 W. Olympic Blvd. Suite 200
      Los Angeles, CA 90064
      US
      Status: Locked
      Name Servers:
      dns1.namecheaphosting.com
      dns2.namecheaphosting.com
      Creation date: 19 Jun 2012 10:56:00
      Expiration date: 19 Jun 2013 02:56:00

    • internetgeheimen.com domain lookup results from whois.enom.com server:

      =-=-=-=
      Registration Service Provided By: Namecheap.com
      Contact: support@namecheap.com
      Visit: http://namecheap.com
      Domain name: internetgeheimen.com
      Registrant Contact:
      WhoisGuard
      WhoisGuard Protected ()
      Fax:
      11400 W. Olympic Blvd. Suite 200
      Los Angeles, CA 90064
      US
      Administrative Contact:
      WhoisGuard
      WhoisGuard Protected (5a1db63840ad4c12995dd1afaca74b21.protect@whoisguard.com)
      +1.6613102107
      Fax: +1.6613102107
      11400 W. Olympic Blvd. Suite 200
      Los Angeles, CA 90064
      US
      Technical Contact:
      WhoisGuard
      WhoisGuard Protected (5a1db63840ad4c12995dd1afaca74b21.protect@whoisguard.com)
      +1.6613102107
      Fax: +1.6613102107
      11400 W. Olympic Blvd. Suite 200
      Los Angeles, CA 90064
      US
      Status: Locked
      Name Servers:
      sns289.websitewelcome.com
      sns290.websitewelcome.com
      Creation date: 15 Aug 2009 19:55:00
      Expiration date: 15 Aug 2014 19:55:00

  13. Op de site die ik van Maarten Pieksma kreeg stond dat het beroemde boekwerk nu € 97,00 kost. Dit komt zeker door de inflatie en de verhoging van de BTW. Gelukkig ben ik hier niet ingetrapt en heb ik eerst al die ervaringen van jullie gelezen. Bedankt!

  14. Een misleidende en schreeuwende website die de indruk wekt dat je na het betalen van 37 euro direct aan het werk kunt met vertaalopdrachten. Voorbeelden van te verwachten vertaalopdrachten geven de indruk dat je na het lid worden meteen verder kunt klikken, aan het vertalen kunt slaan en rijk worden, versterkt nog door de foto van de dame met een waaier van geld. Berekeningetjes zouden aangeven hoeveel geld er bij je binnen zou gaan stromen. Het enige echter wat je krijgt is een e-werkboek waarin uitgelegd wordt hoe je een vertaalbedrijfje kunt opzetten. Ik zag dat een deel uit het werkboek rechtstreeks is overgenomen van de vertalersite proz.com. Een vertaalbedrijf opzetten is een enorm werk en nee, je wordt er niet rijk van. Het enige positieve is dat je je geld zonder verdere vragen terug krijgt.

  15. Deze “aanbieder” van vertaalwerk is al geruime tijd bezig met zijn oplichtingspraktijken. De website verandert iedere keer weer van naam, ik heb een paar weken geleden ook bijna de fout begaan om erin te trappen. Vertaaljob.nl is een van de namen, als je hierop zoekt, zul je nog wel meer aliassen tegenkomen. De oplichter schijnt in Oud-Beijerland te wonen en is ook bij het programma “Opgelicht” al diverse keren besproken. NIET INTRAPPEN DUS!

  16. En maakt het LinkedIN eigenlijk niet uit wie of wat er adverteert? Ik kwam de advertentie er net tegen: ‘Huisvrouw verdiend 195 euro per dag met vertaalwerk’ (jawel, met een d).

  17. Ik heb in het verleden technisch (ICT) vertaalwerk gedaan en weet welke eisen daar aan gesteld worden. En welke tarieven worden betaald… Deze aanbieding was in één woord: Geweldig!
    Dus ben ik uit pure nieuwsgierigheid naar de site van VERTAALWEK.NET gegaan, heb me aangemeld en ja hoor – even later had ik de mail van Maarten Pieksma in de bus. Het werd idd alleen maar rooskleuriger – en ik werd steeds wantrouwender.
    Vanwege de onwaarschijnlijke tarieven, de blatante spelfouten in de advertentie teksten en de vage referenties.
    Gelukkig hielpen de algemene voorwaarden me uit de droom. Geen aansprakelijkheid en ook geen opdrachten. En oh ja, ook geen adres of KvK nummer.

    Er zullen duizenden mensen zijn die in deze tijd smachten naar een mogelijkheid om op één of andere manier geld te verdienen. Die worden slachtoffer van deze praktijken. Ik ben geen jurist en kan dus niet beoordelen of hier iets tegen te doen is. Ik hoop van wel.

  18. Enige tijd geleden heb ik me ook aangemeld bij JP internetgeheimen, want ook mij leek het te mooi om waar te zijn. Regelmatig werd mijn mailbox gevuld met weer iets nieuws van JP. Alhoewel het de laatste tijd wel weer erg stil is van zijn kant. Vraag me af, net als velen hier, of je er inderdaad een flinke boterham aan kunt verdienen. Want als iedereen dit gaat doen, stort de hele boel in elkaar. Voor de goede orde, ik volg slechts JP en kijk wat hij te melden heeft, verder doe ik er niks mee.
    Ook kwam ik een advertentie tegen van vertaalwerk.net en wel op een porno-site. Zijn ze daar dan zo wanhopig geworden dat vertaalwerk daar nieuwe bronnen probeert aan te boren? De reclame die ze daar maken, klinkt gewoon te mooi om waar te zijn. Gelijk gegoogled en kwam op deze pagina terecht. En net zoals de bijsluiter op Marktplaats zegt: Als de advertentie te mooi is om waar te zijn, dan is zij dat ook. Hoop net als velen hier, dat Radar deze oplichters van het web kan krijgen, met naam en toenaam.

  19. Ook ik kan wel wat extra geld gebruiken en mijn engels is niet slecht te noemen. Om die reden dacht ik dat vertaalwerk wel een optie zou zijn om iets meer geld te verdienen. Niet zo makkelijk als dat men voorspiegelde maar had de indruk dat men een contact kon leggen met aanbieders van vertaalwerk.

    Na het inschrijven begon ik nattigheid te voelen toen er een aanbieding kwam voor webhosting en de tip dat je nog beter kon werken als vetaler als je je eigen website had. En toen bleek dat je inderdaad alleen 3 ebooks krijgt voor je inschrijfgeld waarin bijna alleen ‘open deuren’ staan.

    De ‘garantie’ van geld terug, wanneer je niet binnen een maand 500 euro verdient, is eveneens iets wat niet mogelijk zal zijn, aangezien het mailadres waar je naar moet mailen een onbestaand mailadres is.

    Ik ben er dus ook met open ogen ingelopen en kan slechts hopen dat anderen dit bespaart blijft. Een 2e hoop is dat er op een of andere manier toch de “garantie” claim bij de heer of heren achter deze site ingediend kan worden en alle gedupeerden in elk geval hun geld terug krijgen.

  20. die man schept gewoon bergen geld door goedgelovigen die het kopen. Er worden zelfs sites omheen gebouwd met een link waardoor die eigenaars van die website een deel van de opbrengst krijgen!
    dat is een systeem om snel veel geld te verdienen. maak voor zo weinig mogelijk geld een productje, bouw er een site met wat content die je verzamelt en prijs het aan, niet te geloven hoeveel kopers er zijn, zo zijn er 100den sites.
    veel ‘snelverdiensites’ zijn trouwens op dat principe gebouwd! Wie dat niet doorheeft is
    niet al te slim!

  21. – Om te kunnen beginnen hoef je “alleen nog maar even” € 37,- euro over te maken.

    ( o_O’ ) …. WEGWEZEN !!!!

  22. Hello

    Elke site waar je moet betalen voor een thuiswerk of bijverdienste is gewoon scam, spijtig dat nog zoveel mensen erin trappen… voor een job betaal je niet, zelfs de site waar men zogezegd producten verkoopt en jij moet eerst een gans pakket kopen is scam….

    Veel geluk allemaal, ben ook steeds op zoek naar eerlijke thuiswerk maar blijkbaar hebben die scam overmacht op google om op enkelen bladeren te staan vooraan, waarschijnlijk met een soort software dat hun op autom. piloot zet vooraan… Zelfs op advertentie kapaza of aanbod.be is het ook allemaal van die scam dat zich aanmeld als thuiswerk. Men reageerd dan en krijg mail… is wederom scam, en dagen aan 1 stuk door moet je mail verwijderen en blokken…

  23. ik werk al lang online en verdien mij geld mee. Ook met paypro zelf promoot ik ook producten en heb ook mijn eigen producten die ik verkoop. Als ik jullie een goeie tip mag geven snel rijk worden bestaat niet. En zoals dat vertaalprogramma loop daar niet in.

  24. Je zal altijd zelf werk moeten verrichten voordat je geld binnen krijgt, slapend rijk worden bestaat niet. Maar als je de tips die je krijgt op vertaalwerk goed volgt kun je hier zeker wel geld mee verdienen.

    De 37.50 kun je zo terug vragen als je niet tevreden bent met de informatie die je krijgt of als het niet is wat je ervan had verwacht. Je krijgt dit meteen terug dus echt iets verkeerds doen ze toch niet lijkt me? Ze promoten hun product alleen een beetje als iets anders dan dat het daadwerkelijk is (wat natuurlijk niet zo netjes is). Maar als het oplichters waren zou je je geld niet zo makkelijk terug krijgen.

  25. Hey!

    Ik heb hier een website van ons die ook verwijst naar een systeem wat bewezen is al geld verdien formule! Misschien heb je er wat aan.

    MVg

    Juri muileboom

  26. Op 16/10/13 heb ik deze email gekrijgen…

    Je krijgt deze mail omdat je aangemeld bent op de gratis VIP lijst van VERTAALWERK.NET. Als je deze emails met gratis tips niet meer wilt ontvangen kun je jezelf simpel verwijderen door op de knop “Afmelden” hiernaast te klikken. (Even goede vrienden 😉
    Afmelden

    Hey,

    luister, als je geen geld kunt verdienen
    met de software die ik je vandaag stuur
    dan kan je beter stoppen…

    => Ontdek deze onthullende video hier

    De waarheid is soms hard..

    Succes!
    Maarten

    Een droom video, PASOP!

    Mirna

  27. Op zoek naar thuiswerk kwam ik op de website “thuiswerkbureau”.
    Helaas de banner onderaan de tekst zegt al genoeg: – moeder verdiend 195 euro per dag ……-. Na het aanklikken van de website kwam ik terecht op de website vertaalwerk.net. Mijn vermoeden werd daardoor bevestigd, om die reden ben ik op zoek gegaan naar ervaringen.
    Wat een oplichters! Ik vind het erg voor al die mensen die op zoek naar werk hierin getrapt zijn.

  28. Als jullie inderdaad op zoek zijn naar manieren om geld te verdienen op internet kijk dan eens verder dan jullie neus lang is! Er zijn namelijk heel veel manieren om geld online te kunnen verdienen! Ik heb hierover een heel blog geschreven waarbij het laatste artikel nog lang niet in zicht is! Kijk eens op mijn site om te kijken of er een manier tussen zit die bij jou past en wat de risico’s er van zijn! Vaak vergeten mensen dat er ook nadelen aan kunnen kleven 😉

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Origineel zijn of domweg kopiëren? - Geld Verdienen Op Internet

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal niet worden getoond.


*