Thuiswerk vanuit het buitenland

Thuiswerk vanuit het buitenlandOok als je niet in Nederland woont kun je geld verdienen met thuiswerk. Thuiswerk vanuit het buitenland is erg populair bij mensen die tijdelijk of permanent in het buitenland verblijven.

De vacatures op deze website zijn in principe bedoeld voor mensen die vanuit Nederland willen thuiswerken. Maar voor een aantal vacatures maakt het niet uit of je in Nederland of in het buitenland woont.

Voor de onderstaande thuiswerkvacatures vanuit het buitenland heb je wel een internetverbinding nodig, maar deze hoeft niet altijd per se van goede kwaliteit te zijn.

Geld verdienen met een blog

Als je (af en toe) over een internetverbinding kunt beschikken, dan kun je geld verdienen met bloggen. Je kunt stukjes schrijven op je laptop en online zetten zodra je internetverbinding hebt. De verdienmogelijkheden zijn groot, als je dit serieus aanpakt kun je hier een parttime of zelfs een fulltime inkomen uit halen.

Wil je meer weten over hoe je geld kunt verdienen met bloggen? Lees dan het artikel Bloggen voor beginners.

Reclame bekijken

Geld verdienen met het bekijken van advertenties? Je verdient een vast bedrag per bekeken advertentie. Dit kan een video zijn of een afbeelding. Hiervoor heb je wel een iets betere internetverbinding nodig. En een Nederlands bankrekeningnummer. Je kunt hiermee geen fulltime inkomen verdienen, je moet eerder denken aan een leuke bijverdienste.

Meer informatie en een lijst van aanbieders vind je op de website Geld verdienen met reclame bekijken.

Opzoeken van gegevens

Betaald worden voor het opzoeken van gegevens via het internet zoals adressen of contactpersonen. Ook kun je geld verdienen met het in de juiste categorie plaatsen van afbeeldingen.

Dit thuiswerk kun je doen vanaf een vaste computer/laptop, maar ook met je smartphone!

De opdrachten zijn vaak in het Nederlands. De uitleg is wel in het Engels, dus je moet wel over voldoende kennis van de Engelse taal beschikken om de uitleg van de opdrachten te kunnen snappen. Meer informatie en aanmelden kan via deze website.

Vertaalwerk vanuit huis

Heb jij een goede kennis van twee (of meer) talen? Dan kun je vanuit huis aan de slag met het vertalen van teksten. Je hoeft hiervoor geen goede internetverbinding te hebben. Je hebt deze namelijk enkel nodig voor het ophalen van de teksten en het opsturen van je vertaling.

Meer informatie vind je hier: Vertalers gezocht.

Geld verdienen met chatten

Voor deze vacature moet je over een grote portie fantasie beschikken. Maar dan is het ook een leuke en goed betaalde manier van geld verdienen. Wel moet je ouder zijn dan 18 jaar omdat de gesprekken vaak een erotisch karakter hebben. En je moet een goede internetverbinding hebben.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op Geld verdienen met chatten.

Aan de slag als Virtueel Assistent

Als VA help je een ondernemer door hem of haar werk uit handen te nemen. Dit kan van alles zijn, denk hierbij aan werkzaamheden als teksten schrijven, video’s bewerken, beheren van bepaalde online tools of taken op het gebied van communcatie/klantenservice.

Voor meer informatie kijk je op Thuiswerken als VA.

Verricht jij al thuiswerk vanuit het buitenland?

Wij horen graag hoe het je bevalt. Laat het hieronder weten. Met jouw ervaringen help je anderen die op zoek zijn naar thuiswerk vanuit het buitenland!
Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal niet worden getoond.


*