Invoerwerk / data entry

data entryVoor 1 van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar gemotiveerde data typisten. Je gaat aan de slag met het invoeren van data op de website vbel.nl

De aangeleverde data bestaat uit gegevens van consumenten die via 1 van onze websites informatie hebben aangevraagd voor het besparen van kosten. Deze gegevens voer jij in op vbel.nl en houdt netjes rapportages bij.

Het gaat dan om kosten besparen in de categorie: Energie – Autoverzekering – zorgverzekering en Telecom. Check de website om hier een feeling van te krijgen en doe eventueel eerst zelf een berekening via de modules.

De ideale kandidaat heeft een sterke zelf-discipline, is gemotiveerd, logica/inzicht en een beetje humor kan geen kwaad.

Je krijgt een betaling op ZZP/Freelance basis van ongeveer €9,23 – €15,40 (afhankelijk van ervaring en je skills/snelheid)

Omdat je met persoonlijke gegevens aan de slag gaat vragen wij van alle geselecteerde kandidaten dat je eerst een geheimhoudingsverklaring tekent voordat je kan beginnen.

Interesse? Reageer direct via sollicitaties@vbel.nl
Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief.

4 Comments on Invoerwerk / data entry

 1. Menno Erwteman // 26 juni 2017 at 07:48 // Beantwoorden

  Ik ben 15 uur per week beschikbaar , en ben opzoek naar werk. Het invoeren van data is mijn droom.
  Ben minimaal 15 uur per week beschikbaar.

 2. Patrick Straathof // 18 juli 2017 at 18:45 // Beantwoorden

  Beste meneer/mevrouw,

  Per direct ben ik op zoek naar een aanvulling op mijn inkomsten. Als HBO student met een parttime baan, ervaar ik nog veel vrije tijd die ik graag wil besteden met extra werk. Ik wil graag data-entry werkzaamheden vanuit huis uitvoeren omdat ik hier een grote vrijheid en flexibiliteit in zie. Deze twee waarden sluiten erg aan bij mijn persoonlijkheid, bovendien heb ik veel ervaring in typ-gerelateerde werkzaamheden ( financiele administratie etc.)
  Ik omschrijf mijzelf als een zeer zorgvuldig, precies, assertief en enthousiast persoon. Werken met grote hoeveelheden data spreekt mij aan vanwege de affiniteit met cijfers. Ik hoop dat u spoedig contact met mij zult opnemen.
  Met vriendelijke groeten,
  Patrick Straathof

 3. Monica van Mameren // 24 juli 2017 at 19:25 // Beantwoorden

  Hallo, ik ben momenteel op zoek naar werk en wil mijn tijd graag volmaken met thuiswerk, ik heb 15 jaar ervaring als administratief medewerker en ben goed bekend met de verschillende programma’s op de computer, tevens kan ik kan blind typen.
  mvg Monica van Mameren

 4. Graag zou ik voor bovenstaande functie als data typiste in aanmerking willen komen per direct beschikbaar.

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal niet worden getoond.


*